Kedy je to uz nevera?

Príspevok v téme: Kedy je to uz nevera?
manzelocka

ja viem, ze tu teraz bezi podobna tema, ale ... Kedy je to uz nevera? Manzel sa sprava obcas zvlastne. Sme spolu 8 rokov a predtym sme sa poznali dalsich 8. Je podnikatel a vela casu travi po restauraciach. Minuly rok si zacal zierat telefonne cisla casniciek - ze len tak, pre zabavu, ci to este vie. Niekedy v lete som zachytila SMSky, ze si s jednou dopisuje, dava stretnutia, ba sa mi priznal, ze boli spolu na veceri. Samozrejme som tej zabe hned odpisala, ze nech mi necha manzela na pokoji. Je to uz nevera? On nema zabrany predo mnou obdivovat predavackyne prsia, vychvalit niecie nohy ci zadok. Neustale ma upozornuje, ze oklo presla nejak cicana ... A to ja mam jednotky. Ba sa stalo, ze ked ktorejsi chvalil prsia, utrusil poznamku, ze jeho zena ma tiez take, len ich nenosi. Samozrejme som sa urazila... Uvedomujem si, ze mu coraz menej verim, ze jeho nocne sedenia v praci nepovazujem za pracovne atd. Mozno prehanam, ale ... Kedy zacina nevera??? dakujem za odpovede.

mozebyt

Vravim, ked clovek nevie sovju agresivitu dostat zo seba priamo, voli iny sposob jemu blizsi a aplikovatelny. Teba to nestve? Ci stve, len sa nanho nevies nahnevat?

manzelocka

Neviem, ci mam navrch ... Ja mam velmi nizke sebavedomie, manzel ma malokedy pochvali, skor ma tendenciu hladat chyby. Vztah mame fajn, aj medzi sebou aj s detmi. No ked chyti tu svoju flirtovaciu slinu, ide ma rozhodit. A on sa cuduje, ze preco mi to vadi. Ale ved nech sa za nimi obzre, ale preco nie bez komentara??? Viem, ze sa na nho nevykaslem, milujem ho a verim, ze aj on mna, tak preco tieto casnicky? Co si dokazuje?

Brenda

tak ja by som to uz tiez brala za neveru aj ked este niesom vydata kedze je to este daleko..ale keby moj priatel takto chvalil ine zeny takym sposobom tak mu dam dobru lekciu alebo keby sa to zhorsilo tak
mu dam zbohom aj ked vy ste uz vydata je to o to tazsie tak ho treba viac sledovat nenapadne...

mozebyt

Zrejme tvoj manzel prechovava v sebe istu agresivitu, ktoru ventiluje tym, ze pred tebou bezostysne obdivuje vnady inych zien. Mozno si ho niecim urazila a on nemal sancu ti to nikdy dat priamo najavo a tak sa v nom rozbehol tento zacarovany kruh "balenia" inych zien. I ked asi s nimi len flirtuje a na viac sa mozno nemoze. Porozmyslaj, ci tvoj muz z teba neciti, ze mas nad nim navrch a takymto sposobom (skoro az pomstou) to nekompenzuje. Jesitnost nepozna hranic, hlavne ak je to jeden z tych jemnych muzov, ktori sa nevedia nazlostit.