Ahojte, mám nádherný trojročný vzťah a niekedy spolu strávime celú noc. ON si v pohode spinká ale ja nedokážem zaspať. Stále musím nad niečím rozmýšlať, aj keď cítim veľkú únavu nemôžem spať. Nerobí mi problém spať v cudzom prostredí. ide asi o partnera. Ja neviem či sa niečoho bojím... nechápem tomu, už by som ale konečne chcela normálne zaspať ako on, potom mám pokazenú celú noc aj deň. Prosím poradte mi. Nemám žiadne choroby ani nič... Len pri ňom nedokážem zaspať :(
Nemôžem zaspať pri partnerovi
A ako casto spolu "Spite"? Pokial nie casto, moze to byt nezvyk, ja som tiez zo zaciatku nevedela zaspat. Alebo potom to co povedali ostatni, nieco rusive, pripadne zla postel, malo miesta, vyskusaj si lahnut na inu stranu postele. H
denAnoc: no spávame u ňho.. a asi mi vadí že v izbe jeho rodičov :) teraz mi to došlo.. myslím že by som zaspala v jeho izbe. :) môže to byť ono či nie? ďakujem moc
No mozno. A preco nespite v jeho izbe? Ale tak teda, skuste v jeho.
denAnoc: no spávame u ňho.. a asi mi vadí že v izbe jeho rodičov :) teraz mi to došlo.. myslím že by som zaspala v jeho izbe. :) môže to byť ono či nie? ďakujem moc
Aj ja som mala take obavy pri priatelovi a on navrhol, ze ma teda necha zaspat a potom pride, kd ja uz zaspim... da sa vselico vymysliet. Samozrejme, treba skusat... raz tak, raz tak...
nechrápe. iba sem tam škrípe zubami ale to mi nevadí.... noo. naozaj to nieje často.. tak raz za dva mesiace asi.. niekedy častejšie.. asi ten nezvyk..??
A spavate u neho ci u teba? Lebo ono v tom prostredi izby moze byt nieco, co tvoje podvedomie vnima ako rusive. Nevadi ti v tej izbe nieco, co by si vo svojej mat nechcela?
nechrápe. iba sem tam škrípe zubami ale to mi nevadí.... noo. naozaj to nieje často.. tak raz za dva mesiace asi.. niekedy častejšie.. asi ten nezvyk..??
ja som s tým mal v minulosti taktiež problém, buď som nevedel pri mojej ex zaspať, alebo som sa v noci často budil, ale časom to prešlo, samo