Psychológ

bleee

Liecba u klinickeho psychologa aj u psychiatra je plne hrade poistovnou. Moze sa vsak platit za prednostne osetrenie. Priprav sa na to, ze cakacie doby su trochu dlhsie, najme u psychologov. U psychiatrov to ide ako na beziacom pase, tam sa vecsinou ani nemusis objednavat. Prides, predpise lieky, odides. Tak 5-10 min. Psycholog sa ti venuje asi 50-60 minut. Kedze do dna stihne len 8-9 pacientov.

5po

vedel by mi niekto poradit dobreho psychologa/psychiatra v PO? este by som chcel vediet ci sa za takuto liecbu plati alebo je plne hradena poistovnou?

gnf

ja chodim na strednu a tam aj navstevujem skolskeho psychologa som introvert a chcem sa naucit byt komunikativnejsi akoze viac spolocensky tento tyzden este len prve sedenie

darika

nepytaj sa mamy a chod.Su ludia,ktori vidia v navsteve psychologa nieco mimozemske a pritom nemaju o tom cloveku ani tusenie ako mu je.Proste si mame oznamil a teraz uz konaj sam.Alebo skus niekoho,kto ti bude viac rozumiet.

sisssa--

Vies co ,ked sa budes spoliehat na mamu asi sa z toho nedostanes.Zajtra si zozen telefonne cislo psychologa ,zavolaj mu a povedz mu ze by si sa s nim chcel porozpravat ci by to bolo mozne.Musis za do toho pustit sam ,dohodnete si termin aj cez telefon.Skus to drzim palce

IVan4

Tak je to trocha dosť trápne ale už 18. Ale to, že som dospelý pár dní neznamená, že si to viem vybaviť. Ako som písal som introvert a bojím sa ľudí a komunikácie s nimi. Keby som tento problém nemal tak si to vybavím sám a zároveň by som si to vybaviť nemusel lebo by som ten problém nemal :)
Je to začarovaný kruh. Preto som chcel pomoc od mamy nech na to nie som sám. Lebo chcem byť aj viac samostatný, nemôžu za mňa všetko vybavovať rodičia no nie?