viem ze vam to isto pride smiesne a detinske ale mna to naozaj trapi a neviem ako to mam brat...s priatelom mame vo zvyku ze ak sme obaja vecer pripojeni na nete tak ked jeden alebo druhy ide spat tak sa rozlucime, zazelame dobru noc a tak, normalka. lenze on sa akurat teraz odpojil...bez slovicka na rozlucku nic...proste zrazu je off...a ja fakt neviem ako to brat :( ma akoze ignoruje alebo co? :(
neviem co si o tom mysliet
Myslienka,
naozaj, bud rozumna zena a nechaj to tak. Ak to urobil zamerne a trucuje, tak sa nauci, ze na teba taketo spravanie neplati a ak sa to stalo nahodou, tak ti bude vdacny, ze mu to nevycitas... len mu o tom povies, ked sa stretnete...
od vtedy sa ti vobec neozval? Ak ta to tak velmi trapi, tak mu posli smsku, ze ti chyba a myslis na neho... uvidis, ako zareaguje... ale predpokladam, ze sa potesi :)
ked mna to strasne znepokojuje, ja som ten typ co berie vsetko vazne a vzdy vsetko vidi v tej najhorsej moznosti...teda ze sa na mna hneva a odignoroval ma. on sa cely den vcera spraval tak trosku zvlastne. ale ma teraz vela ucenia tak som ho nechcela rusit, tak som mu moc nepisala radsej. ale tesne predtym ako sa odhlasil som mu napisala...
Myslienka,
ja verim, ze ta to znepokojuje... Nechaj to tak, ked sa stretnete, opytaj sa ho na to a uvidis... ale nic mu nevycitaj... len sa jednoducho opytaj a vysvetli mu ako si to ty prezivala, ze sa ta to dotklo.
Sak ho prezvon ty, mozno siel na WC a medzitym mu padol net. Stat sa mohlo cokolvek. Nepodliehaj vlastnej podozrievavosti, ked netusis ako sa veci maju.
a co mam sa ho na to spytat ked s nim budem hovorit alebo sa mam tvarit ze sa nic nestalo? :(
tak ja neviem ak by padol mne net tak mu aspon prezvonim alebo rovno zavolam...a ja uz som raz taka robim z komara somara :( ale aj tak mam z toho zly pocit
však si počkaj na vysvetlenie, prečo hneď podozrievaš. možno mu padol net, alebo niečo iné, nepredvídateľné.