----Neviem ako ďaľej----

Príspevok v téme: ----Neviem ako ďaľej----
INtrovert

Takže začnem asi tým, že mám 18 rokov a som INTROVERT. Z toho vyplýva, že mám problém s komunikáciou. Nemám žiadnych kamarátov nedajbože ešte kamarátky. Stále som doma lebo neviem do čoho by som rýpol. A začína mi z toho šibať. Naozaj je pre mňa ťažké nájsť si niekoho s kým by som sa porozprával. Keby som bol veriaci tak zájdem do kostola ale takto...
Skúšal som aj rôzne krúžky a záujmy ale to nepomohlo. Skúšal som kresliť, hrať na piano, skúšal som aj bojové športy (aikido). No nejako sa mi nedarilo tak som toho nechal. V mojom veku je to ťažké byť sám to uznáte aj sami. Inak som celkom slušný chalan až na moje občasné až časté zlé nálady.
Ďakujem

INtrovert

AdamKrt - ako napísala ,,samotka,,: Lenivost ma premaha na kazdom kroku a nerozhodnost s nou kraca ruka v ruke.

suzenka - je kopec ludí s ktorými sa dá zoznámiť ale ja mám z toho brutálny strach. A rozprávať sa po telefóne mi tiež nejde. Introvertná kamarádka? Tak takú asi lahko nenájdem....

prejdi sa uvidis kocku z psom a zacni naprikald aky krasny pes ako sa vola, kolko ma rokov, co je to za rasu?

No akurát by mi nastriekala niečo do očí alebo hrala namyslenú a ani by neodpovedala. Pekné baby bývajú zvyčajne trocha povýšenecké a namyslené čo sa týka komunikácie s takými ako som ja.

Keď je niečo až moc pekné než aby to bola pravda tak v tom bude určite nejaký háčik.

suzenka

kam kolvek prides najdes si novych priatelov..chod si naprikald zacvicit , a uz tym ze sa budes pytat, spoznavat nove veci, ludi..chod do parku..prejdi sa uvidis kocku z psom a zacni naprikald aky krasny pes ako sa vola, kolko ma rokov, co je to za rasu?

ved ludia ta nekusnu :)

suzenka

no uz prvy problem je ten ze si myslis ze vacsina ludi je rovnakych..vies kolko dievcat ma problem ako ty a potrebovalo by prave teba??

mat sa s kym porozpravat, ist si sadnut na caj a tak dalej

ved je kopec stranok kde s amozes zozmanit s ludmi, zacne to pisanim ahoj ako sa mas, co mas dnes v plane, aky si mala den az sa to prenesie do dalsich a dalsich tem

vymente si cisla, rozpravajj sa po telfone ak ti nejde z oci do oci..myslis ze aj taky vyrecny clovek nema niekedy problem nadviazat komunikaciu bez hambenia sa?

ked nebudes skusat nic nedosiahnes..len to bude horsie...

si taky aky si bud sa chces zmenit alebo zostan taky aky si..ale ak taky zostanes a nepokusis sa nieco zmenit budes to mat v zivote velmi tazke ako napriklad hladanie si prace, pohovor a tak dalej

zacni jednoducho, najdi si internetovu kamaratku a dalej to rozvijaj...nemusite sa stretnut len si pisat..a uvidis ze sa hned budes citit lepsie

INtrovert

Priama komunikácia samozrejme písanie mi nerobí žiadny problém lebo sa môžem sústrediť. Nakolko pri priamom kontakto uhýbam zrakom prípadne pozerám do zeme. A odpoveď mi dlho trvá.