partner ma vôbec nepriťahuje- sexuálne.

Príspevok v téme: partner ma vôbec nepriťahuje- sexuálne.
orangina

chodíme spolu už pol roka, máme vzťah na diaľku, vidíme sa tak max 2x do mesiaca. prvý krát sme mali spolu sex asi po dvoch týždňoch spoločného chodenia,vtedy bolo všetko ok.ale teraz , odstupom času na neho vôbec nemám chuť a sex s ním sa mi normálne až hnusí :( je možné to nejako zmeniť? okrem zmeny partnera samozrejme.

Kika:)

prepáč že som sa sekla apoužila tvoj nick :D
Ámožem sa spýtat kolko máš rokov á ako dlho máš vztah?lebo mne ked niečo na vztahu vadí ..často to rieším rozchodom..ale tento vztah, a tento chalan mi stojí za to byt sním večne...:)

myslienka

Praveze sa trpezlivosti ucim, lebo nemam na vyber. Ja zboznujem na druhych ludoch trpezlivost, mne to vsak robieva problemy zatial. Ale ked clovek musi, tak musi.

myšlienka

Tento tvoj posledný názor je úžastný:)fakt..ako velký rešpekt..ty musíš byt asi dost trpezlivá však ?

myslienka

Orangina, mozno ten vztah porovnavas s nejakym predoslym alebo proste s idealnym podla tvojich predstav. Ja som sa tiez chcela uz velakrat rozist s priatelom, ze k nemu necitim, co by som mala. No je v podstate moj prvy a ja sa do toho nevyznam, asi preto v tom zotrvavam. Drzi ma v tom nieco viac, nez moj rozum ci city. Musime sa naucit trpezlivosti a veci sa vyjasnia. Je to zazrak s niekym si vobec co i len zacat a porkacovat, tak si to vazme. Neda sa to len tak s niekym. Je to prilis vzacne na to, aby sme to len tak odhodili. Mozno sa casom nase predstavy zmenia a budeme rady, ze sme to nevzdali.

Niektorí ludia majú problémy hovorit o svojich pocitoch, možno majú napríklad aj strach, niektorí mi zase prídu takí antiemocionálny ako keby city ani nemali..:D
Á tak ja mám prakticky tiež trošku vztah na dialku, Á tiež mi to trošku vadí, ale je lepšie v tom že mi nezačne liezt na city, a každá sekunda sním je pre mna božská ..ale to je fuk :-P
Ale všimla som si že si ho zastávaš.. :D
Na tom niečo bude... :-D

orangina

on si je toho vedomý, že lásku k nemu necítim, veľakrát som mu to hovorila. veď nebolo kedy tie city ani nájsť, keď je stále preč a ďaleko.. niekedy mám pocit, akoby som ho ani nepoznala.. a celý náš vzťah beriem ako samozrejmosť. akoby sme boli spolu už niekoľko rokov, tak sa cítim.
on dobre vie, že mi hrozne vadí, takýto vzťah, vzťah na diaľku, nie som na to povaha. a vadí mi na ňom, že sa hanbí hovoriť o svojich pocitoch, citoch.. že on nie je taký typ,ale to mi chýba a on to vie a nič s tým nerobí. to, že ma má rád, mi hovorí niekto úplne iný, komu sa nehanbí o tom hovoriť, ale mne áno. čudné! na to, koľko má rokov, mi príde veľa vecí čudných.. a ja som veľmi úprimný človek, takže vie, pozná môj postoj k nášmu vzťahu. (až na ten sex)
už veľakrát som bola rozhodnutá ukončiť to, ale dala som tomu stále ďalšiu a ďalšiu šancu....

Povedz mu o svojich pocitoch, povedz že necítiš to č o by si mala cítit, budeš vediet aj jeho názor na to, a prinajhoršom to skonči...:)
A další vztah nemaj na dialku, radčej :)

myslienka

Zrejme nieco v tebe ten vztah odmieta a prejavuje sa to tym "odporom". Napriklad ak si clovek nemoze dovolit byt voci druhemu uplne otvoreny. On o tom vie, ze to tak vnimas?
Ak clovek logicky nechape, co sa udialo, azda by mal nacriet do minulosti, ci sa nieco neudialo, co neostalo nevyjasnene. Niecim ta sklamal a nepovedala si mu to? Nieco sa ti na tebe nepaci a nevies to prijat?

orangina

myslienka- ako som písala, na začiatku tam bolo to začínajúce zamilovávanie, ale potom to akosi prešlo a nič viac.. ale ja nechcem žiadny blok!chcem normálny vzťah, chcem byť šťastná..

myslienka

Orangina, myslis, ze ste sa odcudzili? Potom by bolo prirodzene, ze ta nieco na tom irituje a nemozes si to s nim kludne uzit. Keby si nemala city a nechala sa viest len chticom, to by tiez nebolo o nic lepsie. Zrejme v tvojich citoch voci nemu nastal nejaky blok alebo tam bol pritomny uz od zaciatku?