som prehnane žiarliva?

Príspevok v téme: som prehnane žiarliva?
kiki569

mam priatela,snubenca už 5rokov.v poslednej dobe ma velmi štve.chodi na pokec do sexzoznamky a vravi, ze nepozera v akej je miestnosti ze klikne na prvu ktoru vidi a ked je tam nic to neznamena-to si nemyslim...
-ma plno kamosiek s kt. si pise,ale skoro ziadne nepoznam, a to sme spolu uz 5rokov
-ma telefon prilepeny na ruke.Proste stale mu blika ze mu niekto vola, stale mi niekto pise, on nikomu pise.ked sa opytam ze kto tak mi nepovie, ze naschval,lebo ho stale kontrolujem.ide s nim vsade aj na wc, nikdy ho nenecha bez dozoru,nikdy.predtym ked ho nechal nasla som tam zaujmave spravy od bab.aj ked chcem z neho volat vytoci mi cislo a hned mi ho berie.ked mu ho chcem zobrat strhne sa onho normalne bitka a ja nemam sancu.ja mam telefon stale na stole, nic netajim, moze si ho kedykolvek vziat a kuknut.
Zda sa vam to normalne,co si mam o tom mysliet?a vcera som kukala telku on bol v spalni, pocula som ako s niekym vola, ked som tam prisla telefon skryl pod perinu-vravel ze mi sibe ze s nikym nevola.neviem ci mi to robi naschval alebo ci uz ja som z toho blazon
mam mu este verit?

lupienok77

denz....ja viem ja mu kamaratky nezakazujem ...ved aj na akvu mozu ist ale vsetko ma svoje hranice...a co sa tyka pokecu snim sa neda hovorit ...vzdy si to po svojom vysvetluje a nechce pochopit moje pocity...a to ma trapi..v telefone som mu nic take nenasla aby som robila sceny ale ten pokec ma naozaj stve..a ako hovoris ...sorry..ale ste svine poniektori pre nejaku slapku z pokecu zahodit nieco krasne manzelstvo a dieta no neviem..

Denz

lupienok- no.......s tym mobilom to uz teda nevidim ako len sranda.
Razne sa s nim o tom porozpravaj a daj mu to patricne najavo.
Ak nechces casom zazit sklamanie.....
My chlapi sme fakt sprosti a pre hlupost znicime vsetko krasne.

lupienok77

no vcera ste sa tu bavili o pokeci a facebooku ..oba dva stranky su na hobuy ako nehovir clovvek tam najde aj super priatelov to ano..ale ked je clovek zenaty alebo zadany naco ma chodit na pokec..nici to vztah a straca sa tak dovera medzii partnermi...ja uz co sa tyka pokecu neverim mojmu muzovi ..uz som par krat nasla rp ktore ma doslova posadili na zem..diky moc..ako vzdy sa vyhovara su to len pismenka..ale ked nejaka krava vie ze moj muz je zenaty tak naco m u vypisuje milacku sem milacku tu..a este to oblubene cmukk ja ke d to vidiim tak koniec..ved to je trapne ..ako beriem to ze sa musia aj chlapy vyventilovat ale takym sposob ze flirtuju z inymi zenami isto nie..vymena telefonneho cisla potom stretnutie na jednej kave a uz to ide...moj muz si dokonca berie telefon vsade zo sebou aj ked ide do kupelni tak co si mam o otm mysliet hmm??a ked si davam otazku ci mi je verny po tolkych rokoch co sme spolu tak uz si odpoved neviem sama dat....

jamiea

nie si ziarliva... kazdy ma mat pravo na svoje sukromie, no iba odtial potial... clovek,ktory nic netaji a ma kamosov fakt iba na to,ze s nimi rozobera bezne veci a nic s nimi neriesi nema dovod pred partnerom nieco tajit alebo ukryvat...
predstav si,ze si ho vezmes a on bude o par rokov namotavat mlade pipky cez chaty...
chat je dobry pre ludi,ktori nikoho nemaju a chcu sa zoznamit. kto normalny, ma svoj okruh priatelov, ktorych pozna aj partner a styka sa s nimi. no naco je dobre si vypisovat s cudzimi ludmi cez internet, riesit snimi osobne veci...?
asi som uz vyrastla z azetovskeho obdobia, no fakt v tom nevidim zmysel. navyse je tam mnozstvo uchylov,ktori sa akurat skryvaju za anonymitu. ked uz tak,tak radsej facebook.
a naozaj by som mu vysvetlila,ze naco su mu kamosky, s ktorymi sa osobne nestretava, akurat na nich zbytocne mina kredit...

Denz

facebook je fajn na pokec......skuste sa dohodnut,ze sa tam prihlasite a aj podla mena si ta tam potom moze najst niekto co ta uz dlho nevidel ......
a tam kecas len s tym co chces a nemas uchylov v spravach.

aluska

ja tam chodim kvoli svojim kamaratkam a kamaratom, lebo nie kazdeho mozem stretnut kedze kazdy studujeme inde...
ale tak takychto chalanov mi uz napisalo straaasne vela...