Zvysok panenskej blany

Lenka333

No presne.Mne pri prehliadke tiez gynekologycka nikdy nic nepovedala.A hej je to taky "cicíček" taky nejaky vytrcajuci kusok niecoho.Ale baby ja to tam teda mat nechcem az do porodu.Tiez sa tesim na sex po porode :) ale podla mna prave kvoli tejto veci nedokazem dosiahnut ani orgazmus a sex si moc neuzijem.A neviem uz co s tym...ci ist za nou a sa jej na to opytat alebo co.A viete co je najhorsie?To ze moj priatel sa na to zacal vypytovat ze co to je...tak somz toho nejak vykluckovala...ale nebolo mi to prijemne.Neviem co s tym no :(

agi22

ano, presne tak.ani mne nikd nic nepovedala, preto som sa potom ukludnila, ze sak keby to daco zle je, tak povie :).
No raz sa mi stalo, to sme si dali len taku rychlovku s priatelom a dost ma to bolelo, sak prestal, ale skusali sme viackrat, ze ci.. No a prisla som domov a neklamem-bolo to uplne tmave-akomodrina-ale az tmavohnede.. A uz som vedela, co to tak bolelo. )Obcas to prinesie trampoty, uz sa tesim, ked budem mat sex po porode :)). A teraz sa s tym asi budem musiet zmierit, ale baby som rada, ze to enmam sama :D:D:D. uz som si myslela, ze som nejaka divna :)

tiež cicíček

ja tam tiež niečo mám a nikdy mi nenapadlo že by to bol kúsok blany... mne trčí akýsi kúsok kože a pri niekt polohách sa natrhne a zaštípe. žeby to bolo ono?
je to celkom zlaté ale nechcem to tam mat. asi centimeter kože ://

kedysi som z toho bola hotová ale na nči som neprišla tak som sa s tým zmierila :(doktor mi nikdy nič na to nepovedal pri prehliadke

agi22

ahojte-vdaka tomuto prispevku som sa dozvedela co to tam mam ten malý "cicíček":D, vedela som, ze to nie je celkom normalne, ale zaroven som tusila, ze po porode sa to zmeni. Ma ani nenapadlo chirurgicky si to dat teraz spravit. No ja s tym mam tiez pri sexe obcas problem-teda hlavne ked nie som este moc vlhka no a pri niektorych polohach.

tiez.tak

tak ak ta to boli, tak to je uz ine. Ja si to tiez planujem dat upravit chirurgicky, lebo tiez sa mi to nepaci. Ale tak doktor to neodporuca. Kvoli bolesti ti to odstrania. Potom daj vediet:)

Lenka333

:( ach skoda...ale to mam s tym zit do porodu? :( ved moj priatel je mimo z toho co tam mam a teraz jakmu to mam vysvetlit?A sex ma bude boliet do porodu? :((( Ale dakujem ...

tiez.tak

zevraj sa to az porodom strati. Mne doktor povedal, ze to neodporuca odstranovat, kvoli tomu ze kazdy chirurgicky zakrok je riziko:/