Vzdy rano, ked vstavam tak nemozem vstat. Ak sa mi da a je volny den tak sa prehadzujem v posteli este aj 2-3 hodiny, kym vstanem a to sa mi vobec nechce spat pretoze kazdy den ked vstavam, tak ma hned napadne co vsetko musim cez ten den spravit, vybavit popripade co sa musim ucit (vek 23 rokov, studujem na VS). Akoze potom ked vstanem tak to je uz uplne v pohode zacnem robit to co mam, alebo aj ked nieco ine robim tak pohoda, ale rano sa mi nikdy neda vstat. Mate aj vy taketo problemy ? Co by mi mohlo pomoct ?
Ranna depresia
rannej depresii sa da vyhnut skorsim vstavanim,to znamena,ze by sme mali skusit vstat skor nez ranna depresia,toto som citala v jednej psychologickej knihe a ucinkuje to....proste vstat a necakat kym sa ta mrcha dostavi,ja som aj preto rada,ze cez tyzden vstavat skor do prace,lebo ked vylihujem cez vikend tak tu depku aj pocitujem
ze budik na 8h.... :-OOOOOOOOO
ved to som uz v praci polhodinu.. a to mam 45min šoferovania za sebou a 1,15 prípravy - teda šulbania sa doma... a to ani neranajkujem.. kym vyleziem z domu, odhrniem sňach:) z auta atd....
ale zaujimave, ze ked zaspim, tak dokazem za 10min opustit dom aj s čistými zubami, nalíčena, oblečena tak, ze sa citim dost pohodlne a tiez nič nezabudnem hodit do kabelky..
tss tss :))
blee, toto neuverite :D
pekne sa prebudazam o 8:00:00 a potom ze aka pohodicka... potom idem pozriet na budik a vidim 8:30! ja ze NEEEE to neni fer, tak idem sprcha, a idem za PC, s myslienkou ze som to pokazil...
Potom sa zrazu zobudim druhy krat.. pozrem na mobil a ze 7:59, pomyslel som si ze si ze toto neni mozne predsa, povedal som si ze ze TOTO NENI FER, najskor ma ten sen vycerpa psychycky a teraz buduk fyzicky :D za takych 20-30 sekund to zacalo zvonit, ale som tuuuuuuuuuuu ::D:D::D hahaha tam mas unava
1:0
:P :P :P
ten pohlad na cintorin o pol stvrtej nad ranom, v hmle a pri slaom zeleznicnom svete je naozaj zaujimavy, taky "strasidelny" :D
tak 9........aa kašlem na to
tak 9........aa kašlem na to
sorry 10 :-)
lost máš ešte päť minút:-)...päť!