....mal ten vas/mala ta vasa?Ja som mala 3 a moj partner 7 a zda sa mi to vela..z toho 2 mal len na jednu noc a 2 vztah a ten zvysok nejake kratkodobe vztahy...ani mi nechce o nich nic povedat..ma 26 a od 21 mal jeden dlhodoby vztah,zacal v 13...
Kolko sexualnych partnerov/partneriek...?
tiež nepíšem :-)) a som na pochybách, čo sa ráta a čo nie :-)) ale zas, ja som mala dlhú mladosť, vydávala som sa neskoro :-)) to sú proste zážitky, ktoré patria k životu :-))
katheline
prepac,chybicka se vloudi,vela hodin...
a co to tvoje hmmm ??? :DDD....
bingham, ty nepíš ani svoje číslo, to by niektorí neprežili :-))
16 je vela ???....teda ak myslite len vztah tak ano
Fenix,16 tu mal niekto kto prispel...paneboze,to uz by ma zabilo;)) ten moj mal 7...
katheline ty to chces vediet preto aby si zistila ci ta to ma trapit?A co nemas vlastnu hlavku?Joj ved kazdy si samy urcujeme co je pre nas prijatelne a co je a co je pre nas normalne.Ved existuje objektivne normalno? :)
hmmmm datelinka....ze som sa nenarodil skor :P
cigani zacinaju v 11,je to normalne?16 je podla mna velmi vela,po 1.bakteriologicky,technicky si sa vyspala s nimi,co je pekne nechutne.
2.taky vysoky pocet svedci o nie prilis velkej partnerskej stalosti,ci vyspelosti na vztah
3.aby po tebe neprislo cislo 18
myslela som to tak,ze tam zacinaju strasne skoro oproti nam...len mne ide o to,ci je to vela a ci by ma to malo trapit..;(