priatel zbožňuje oralny sex. ja ho tiež mám rada a rada mu to robim. problem je v tom, že on by sa mi veľmi chcel "dokončiť" do ust (a potom sa bozkávať), k čomu sa nejako neviem odhodlať. predchadzajúci partner sa mi raz urobil do ust bez toho, aby som to čakala, a vtedy ma poriadne naplo. terajší priateľ je veľmi ohľaduplný, rozpravali sme sa o tom a povedal, že by to nespravil, keby som to nechcela. Ja to však chcem, ale mám v sebe akýsi blok z predchádzajúcej skúsenosti a bojím sa, že mi pride zle... Má niekto takú skúsenosť? Čo mám robiť?
Problem s prehltnutim semena
Mna napina uz vtedy, ked mu to urobim rukou, nieto este ustami, to by neslo. Neviem co ma na tom tolko napina:( neviem sa ovladnut a napne ma. Asi ma do istej miery napinaju akekolvek ludske vylucky vratane potu a slin. Ked to vidim vytekat, napne ma.
Cau choco_milka, neviem z coho usudzujes ze som gay, ale ja som uz 22 rokov svojho zivota plne presvedcena ze som dievca...
chut zalezi od stravy, ktoru jedol... Ked budes robit oral, tak pritom si v ustach nechaj ukladat sliny a ked to pojde, tak sa ti to v ustach zmiesa so slinami a nejako to aj prehltni, neskusaj chute alebo nic na zaciatok... Nenechaj si dirigovat od priatela ale skus sama do toho a pomaly skusajte. Aj ja som z toho mavala odpor, a teraz ziadny problem a dokonca sa aj potom bozkavame
carol:verejne si sa priznal ze si gay, ale tvoja vec:) asi si si to neuvedomil.
nemusis hned prehltnut plnu davku, ta chut je individualna, u niekoho lepsia, u niekoho nechutna.. hovori sa, ze chemia medzi vami pracuje dobre, ak sa ti nebudu jeho spermie hnusit.. najprv ich ochutnaj.. nechaj ho vystriekat sa inde a len prstom trosku spapaj
neboj sa, nie je to nic hrozne, ja to robievam beznea nikdy som sa nezamyslala nad tym, ze by to bolo nechutne.
Robievam t tak, ze hned ako mi semeso pride do ust, rychlo ho prehltnem, aby sa mi velmi nedotykalo jazyka a lic a potom je to v pohode. A tiez to potom vzdy zapijem.
tak vela stastia