Lenivost

0vecka

to len na takych predmetoch kde netreba rozmyslat napr matika sa da aj ked tam sa mi nexce ale dokopem sa ... ale take somariny kde sa treba ucit a najme ked su materiali na to nahovno ... blbe je ze ani ten tahak sa mi nexce robit minule som si spravil vytlacil ale sa mi to uz nexcelo postrihat :) (sice som to dal na 90% lebo pri robeni tahakov sa tiez clovek toho vela nauci :) )

cajik

Ja som o tom pocula, ale podla mna to za to nestoji, dodrbat si zdravie kvoli dakej skuske :/

Vies, to je tak, das si raz, zistis ze sa potom fasa uci, tak si das aj druhy,aj treti.. a tak to ide dalej

cajik

Ja som pred 3 rokmi mala jednu tazku skusku a tyzden na nu, jedla som Ginko tablety a nastartovalo ma to- ale to mozno len placebo, ktovie :). Ale ked mam fakt "stres" - ten pocit, ze mam malo casu a nestiham (ale to len ked mi fakt hori pod zadkom), a mam kopu adrenalinu v sebe, tak to ide jedna radost, vela hodin v kuse sa ucim a nie som unavena

Jedlo - zjest nieco sladke sa rovna pomalej "samovrazde", lebo to potom rychlo vyprcha a clovek je este unavenejsi, ako s kofeinom.. Takze skor prirodne cukry - ovocie, zelenina a tak

0vecka

no napr do posilovne chodim pravidelne tam problem nemam ale s tymto poriadny... proste sadnem si precitam pol strany a vykaslem sa na to :)

lost

Vitaj v klube :D

Mozno adrenalin :) ale toto je dobry napad, ak su na to tabletky, tak stoji to za uvazenie :)
Mozno stravu nejak viac vyvazit, ale to skor na unavu ako lenivost :)
alebo cvicenim...

Tiez mam skusku za tyzden, este musim aj odovzdat nejaku pracu ale netusim ako netusim z coho :D
jedine co viem je ze nic neviem :D

Alebo si pomysli na to co sa stane ak nespravis skusku: fail, praca, lopata :)

mozno je lenivost mentalny problem a potom by sa nasli nejake lietky :)

cajik

to poznam :D asi kazdy student.. mne pomaha ked sa umelo vystresujem, lebo v strese sa viem najviac naucit, ked mam kopu casu tak sa neviem dokopat