poradi niekto?som nadrzany a mam vela ejakulatu ale mam slabu erekciu taku ze ked si ho postavim tak akonahle prestanem je slaba cim to moze byt???
erekcia
pessword a ak si so ženou, aká je erekcia?
tak teraz ja ti poviem moja psychika je stabilna pravdepodobne ide o to ze sa mi nedokrvi ako sa ma to ma milion ludi a aj dost mladych ludi aby som nezabudol nejsom az tak neznaly aby som to pisal nadarmo moj vtak ma velke rozmery a da sa postavit ale rychlo ochabne viem co si mam nato dat ale chcem nejake ine rady od inych ludi ktori maju ine skusenosti presne o toto mi ide co sa tyka ejakulatu mam ho vela pri ako tak erekcii ale mam ale na vsunutie to neni to ja presne viem
to bola rada hmm takychto ked bude viac vsetci budeme nadrzani inak to vidis ty inak to vidim ja pomozem si radsej sam
Takže : nefajčiť. Fajčenie okrem iných negatívnych vplyvov na zdravie zhoršuje krvný obeh. Ďalej, obmedziť konzumáciu alkoholu. Alkohol zabíja mozgové bunky, poškodzuje činnosť centrálneho nervového systému a môže zhoršovať schopnosť dosiahnuť erekciu. Cvičenie pomáha znížiť krvný tlak, znižuje telesnú hmotnosť a zlepšuje kapacitu pľúc. To sú všetko faktory, ktoré zlepšujú formu aj sexuálnu výkonnosť. Veľký význam má taktiež naučiť sa relaxovať. Stres a starosti zabíjajú sexuálnu túžbu. Sú rôzne spôsoby ako znížiť vplyv stresu - cvičenie, meditácia, joga, tanec- treba si len vybrať ten najvhodnejší .
ja chcem radu ale nie od teba vsimol som si reakcie ze sa vysmievas inym ludom to ma dost zaraza na tvoj vek ale nevadi neni si tomu hoden su mladsi a poradia
skus sa tu najst..........
Čo poruchu erekcie spôsobuje?
Kubiš: Z psychických príčin sú to depresie, stres a partnerské problémy. Avšak až 80% príčin porúch erekcie spôsobujú telesné príčiny. Najčastejšie sú to poruchy ciev, potom nervové, hormonálne poruchy, ochorenia prostaty, či cukrovka. Známe sú aj nežiaduce účinky niektorých liekov na sexuálnu sféru, napríklad liekov na vysoký krvný tlak, alebo psychiatrických liekov. Málo sa vie o jednej dôležitej súvislosti, že porucha potencie môže byť prvým prejavom iného nepoznaného závažného ochorenia, na ktoré môže upozorniť.
Čo poruchu erekcie spôsobuje?
Kubiš: Z psychických príčin sú to depresie, stres a partnerské problémy. Avšak až 80% príčin porúch erekcie spôsobujú telesné príčiny. Najčastejšie sú to poruchy ciev, potom nervové, hormonálne poruchy, ochorenia prostaty, či cukrovka. Známe sú aj nežiaduce účinky niektorých liekov na sexuálnu sféru, napríklad liekov na vysoký krvný tlak, alebo psychiatrických liekov. Málo sa vie o jednej dôležitej súvislosti, že porucha potencie môže byť prvým prejavom iného nepoznaného závažného ochorenia, na ktoré môže upozorniť.
Spoločné rizikové faktory pre vznik erektilnej dysfunkcie sú: nadváha, fajčenie, alkohol, stres, nezdravý spôsob života, cukrovka, zvýšený tlak krvi, vysoký cholesterol či choroby prostaty. Zdá sa vám, že spĺňate všetky rizikové faktory? Upokojte sa. Odpoveď na otázku, či skutočne trpíte erektilnou dysfunkciu, vám môže aspoň orientačne poskytnúť dotazník na str. IV. Ak áno, nepodliehajte panike a choďte k lekárovi. Áno, k lekárovi, nie do lekárne či na internet po nejaký zázračný prírodný prípravok na zlepšenie erekcie. "Veľa mužov považuje tzv. prírodné liečivá za celkom neškodné, ale mnohí z nich už mali nepríjemné skúsenosti s užívaním takýchto preparátov. Pacienti po nich siahajú s presvedčením, že prírodné znamená bezpečné, žiaľ, nie je to tak. Pri niektorých z nich nebolo dokázané, že sú účinné ani bezpečné, nepoznáme ich možné účinky v kombinácii s inými liekmi," upozorňuje Kubiš. "Vedci zistili, že riziko užívania týchto prípravkov je v skutočnosti oveľa vyššie, ako sa uvádzalo, a trvajú na ich prísnejšej kontrole. Tieto problémové produkty sú voľne dostupné, bez lekárskeho predpisu, neobsahujú informácie o možných nežiaducich účinkoch. Verejnosť nie je o nich pravdivo a dostatočne informovaná."
neboj sa testosteronu mam az az takze neni problem
si to precitaj.