Obaja máme 17. Pred časom som sa dozvedel že priateľka po mne netúží čo sa týka sexu alebo aj celkovo čo sa týka vecí okolo toho. Sme spolu rok a pár dní. Povedala že ma veľmi ľúbi,veľmi si ma váči a cení.Bozkáva sa rada ale že nič viec netúži robiť.Aspoň nie teraz. Myslíte že ma má rada tak ako hovorí? Len naozaj momentálne netúži po mne a zmení sa to časom? Alebo je to len vzťah na verbalnej úrovni?
Má ma rada ak netúží?
Pocuj lienocka, ved ty mas tiez rada ked ta niekto poriadne oprie o mur a vymrda alebo snad nie? Uvolni to z teba to napatie, ktore v sebe mas :-)
Ved sa nehadajte. Je pravda, ze radsej daj na rady chlapov ako na zenske rady. To hlavne z toho dovodu lebo aj trpezlivost ma svoje medze. Aby si potom nedopadol tak, ze budes cakat povedzme 4 roky ako volaky chudak a nakoniec ti ju pretiahne nejaky hajzlik, ktory vie ako na babu pritlacit a ta tvoja sa mu rada podda. Lebo ajked zeny s radostou tvrdia, ze maju radi citlivych chlapcov, v skutocnosti maju velmi radi, ked ich niekto vezme do parady, poriadne a tvrdo vytrtka a este im aj nada a nie chudacikov, ktori budu v kute nariekat. Ajked to tu dievcata nepriznaju, je to proste tak. Zapamataj si jedno, nikdy z toho nemozes vyjst ako nejaky chudak, radsej nech z toho ona vyde ako chudera!
vieš čo si dobry kretén...už len písať pod cudzim nickom hovori o tvojom nizkom a detinskom IQ
smrdim :D
ano lienočka765 presne si to vysihla :D presne tak to je :D ano ano ...
Milý krt, chudák si tu jedine ty....čo si mysliš, že si macho?????? tak sa rýchlo uvedom....lebo raz skončiš dakde v krtinci ako mrtvola, ktorá skape na AIDS. Pretože normálna baba by o teba ani nezakopla, iba dajaká šlapka....
a nepocuvaj take chuderky ako je lienočka765 je to uplna krava ;) ... lienočka765 kramuje ...
je to normálka...no a čo. vo vzťahu je kopu pekných veci nie len sex...a krtko....vieš kde ty sa strč, akurat tak do krtinca.... lebo ty si neni normálny a každa normálna baba by teba odpalila skôr ako ty ju. ty si predstavuješ vzťah o tom že chudera baba ti bude skákať ako služka a ked si milostivý zmyslí, tak sa otrči??????? kreten si.... a neni náhodou nejak kresťansky založená???? potom by to bolo jasné...ale aj keby nebola je to normálna vec, do ničoho ju netlač....sex nesmie vzísť z nátlaku, ak ju ozaj lubiš, tak chod podla jej tempa....predsa su ženy jemnejšie pohlavie... :)
krtko slepý....ja som chlap.
Nemozem vyhorela ziarovka musim nakupit nove a potom sa vratim :D ...