Má ma rada ak netúží?

Príspevok v téme: Má ma rada ak netúží?
prípevok

Obaja máme 17. Pred časom som sa dozvedel že priateľka po mne netúží čo sa týka sexu alebo aj celkovo čo sa týka vecí okolo toho. Sme spolu rok a pár dní. Povedala že ma veľmi ľúbi,veľmi si ma váči a cení.Bozkáva sa rada ale že nič viec netúži robiť.Aspoň nie teraz. Myslíte že ma má rada tak ako hovorí? Len naozaj momentálne netúži po mne a zmení sa to časom? Alebo je to len vzťah na verbalnej úrovni?

Wesker

Pocuj lienocka, ved ty mas tiez rada ked ta niekto poriadne oprie o mur a vymrda alebo snad nie? Uvolni to z teba to napatie, ktore v sebe mas :-)

Wesker

Ved sa nehadajte. Je pravda, ze radsej daj na rady chlapov ako na zenske rady. To hlavne z toho dovodu lebo aj trpezlivost ma svoje medze. Aby si potom nedopadol tak, ze budes cakat povedzme 4 roky ako volaky chudak a nakoniec ti ju pretiahne nejaky hajzlik, ktory vie ako na babu pritlacit a ta tvoja sa mu rada podda. Lebo ajked zeny s radostou tvrdia, ze maju radi citlivych chlapcov, v skutocnosti maju velmi radi, ked ich niekto vezme do parady, poriadne a tvrdo vytrtka a este im aj nada a nie chudacikov, ktori budu v kute nariekat. Ajked to tu dievcata nepriznaju, je to proste tak. Zapamataj si jedno, nikdy z toho nemozes vyjst ako nejaky chudak, radsej nech z toho ona vyde ako chudera!

lienočka765

Milý krt, chudák si tu jedine ty....čo si mysliš, že si macho?????? tak sa rýchlo uvedom....lebo raz skončiš dakde v krtinci ako mrtvola, ktorá skape na AIDS. Pretože normálna baba by o teba ani nezakopla, iba dajaká šlapka....

lienočka765

je to normálka...no a čo. vo vzťahu je kopu pekných veci nie len sex...a krtko....vieš kde ty sa strč, akurat tak do krtinca.... lebo ty si neni normálny a každa normálna baba by teba odpalila skôr ako ty ju. ty si predstavuješ vzťah o tom že chudera baba ti bude skákať ako služka a ked si milostivý zmyslí, tak sa otrči??????? kreten si.... a neni náhodou nejak kresťansky založená???? potom by to bolo jasné...ale aj keby nebola je to normálna vec, do ničoho ju netlač....sex nesmie vzísť z nátlaku, ak ju ozaj lubiš, tak chod podla jej tempa....predsa su ženy jemnejšie pohlavie... :)