unava

lucka1985

fenix1

Neboj sa, nestudujem v Ba,ale v Ke:))takze sa URCITE nestretneme:))ani trosku nie si namysleny...ja sa snazim poradit ludom, zatial co ty sa tu hras na neviem koho...je to trapne...neviem naco tu strkas nos, ked sam poradit nechces...a to ma byt z teba buduci lekar, hej??? pekne pekne...

lucka1985

Este ma napadlo, ci si nemala v poslednej dobe trosku viac stresov,alebo nieco fyzicky, ci psychicky narocne...lebo pri ochoreniach SZ moze byt spustacom prave stres, ktory vyvola vsetky tie opisane priznaky...

LUCKA1985

ja studujem na medicine, tak co to sme sa o tom ucili...drz sa a urcite to nezanedbavaj...chod sa dat vysetrit- tie hormony, plus mineraly, ci ti nechybaju...ak ti najdu zmenu v tych hormonoch, tak potom sa objednaj na USG vysetrenie...maj sa pekne...Lucka

lucka1985

Dalsi priznaky spojene so stitnou zlazou: su nadmerna spavost, unava, kolisanie hmotnosti- skor sklon k priberaniu,zapcha, vypadavanie vlasov, stiepenie nechtov,casty pocit chladu- hypotermia,nepravdilena menstruacia( ale nemusi byt), celkova slabost,clovej je taky tichsi, kludny...proste vsetko suvisice so spomalenym metabolizmom....