parada.videli ste?super film.tie peniaze stali za to.
trva 3 hodiny.ja som bola na 3D a nebola prestavka..efekty samozrejme super.cameron ho mal v hlave asi 6 rokov, presne neviem, ale neboli este take techniky.inak pribeh krasny, teda ten svet,uzasny.ta harmonia.no jo.keby sme tak aj na nasej planete mali take pandora vztahy..partner bol tiez, ale uz nie na 3d.ja neviem, ale mne to 3D prislo stejne ako bezne premietanie.mame velku tv, takze sa tesim na dvd.urcite si ho kupim.inak dvd-cka nekupujem.kazdopadne 190 kc je dost, ale stalo to za to.kolko stoji lupen na slovensku?
ja som bola na tom vcera, vyborny, skvely, nejde ani tak o pribeh, ako o efekty, odporucam, len ma sklamalo, ze mal to byt sci-fi film a ono to bolo fantasy. Ale nevadi, pojdem urcite este raz
USA, 2009, akčný, dobrodružný, sci-fi, thriller, 166 minút, MP
Réžia: James Cameron
Scenár: James Cameron
Kamera: Mauro Fiore
Hudba: James Horner
asi :DD
lost-
www.itnews.sk
Ja som si ho dnes pozrel doma na PC, bo marodim momentalne ... no pravdupovediac, nebolo by mi luto dat peniaze a ist si to ist kuk do kina :) Mne ulahodili s tymto filmom, nebudem tu pisat vsetky ovacie na ten film, bo to by bolo na dlho ... v skratke, komu lahodi sci-fi ten nech rezervuje vstupenky v kine, ale najlepsie iba v strede saly, bo inak 3D straca zmysel...
nevidela, ale tak počula som len samé kladné ohlasy, tak možno to niekedy kuknem =)