Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Strach z tehotenstva:(

Príspevok v téme: Strach z tehotenstva:(
nestastna228

má ho nejaká baba ?lebo si už pripadám ako blázon ...Proste i keď beriem hak,a máme aj kondom,nehorázne sa bojím,že otehotniem..aj keď sa nestane nehoda,proste nič .... stále som potom vystresovaná,ani si neviete predstaviť ako sa trasiem a pod.... už neviem ako to riešiť ...mám ísť za psychologom al.čo?pretože to podľa mna normálne nie je.

nestastna228

paranojka
no presne,a ja som si myslela že to zažívam len sama...Nepokúšala si sa nejako riešiť to??pretože nám to dosť komplikuje život...

paranojka

ja mam ten isty problem, a čo je horšie aj keď dostanem menštruáciu aj tak sa bojim. ja sa snazim racionalne si to vysvetlit ze beriem tabletky pravidelne a nevynechavam ich ale aj tak nic mi nepomáha. napr. teraz pocitujem napatie v podbrusku a prezivam peklo svojej paranoje. aj ked si v hlave snazim povedat ze to moze byt priznak napr. vnutornej infekcie alebo som mohla prechladnut alebo mozem mat iny problem, ze beriem tabletky a od sexu som uz mala 2 menstruacie, nie mne samozrejme prve co pride na um je ze co ak som tehotna. a pri tom normalne som normalna s vynimkou svojej tehotenskej paranoje.

lenkaaaaaaaa

preboha ved tabletky sa uzivaju nato aby si nemusela pouzivat kondomy. ak beries tabletky pravidelne a muz sa cely do teba urobit nemas sancu ostat tehotna

levicaaaaa

moja, tak na čo berieš antikoncepciu, keď i tak používaš kondóm.??? nemáš sa čoho báť, ak tabletky berieš poctivo