má ho nejaká baba ?lebo si už pripadám ako blázon ...Proste i keď beriem hak,a máme aj kondom,nehorázne sa bojím,že otehotniem..aj keď sa nestane nehoda,proste nič .... stále som potom vystresovaná,ani si neviete predstaviť ako sa trasiem a pod.... už neviem ako to riešiť ...mám ísť za psychologom al.čo?pretože to podľa mna normálne nie je.
Strach z tehotenstva:(
paranojka
no presne,a ja som si myslela že to zažívam len sama...Nepokúšala si sa nejako riešiť to??pretože nám to dosť komplikuje život...
ja mam ten isty problem, a čo je horšie aj keď dostanem menštruáciu aj tak sa bojim. ja sa snazim racionalne si to vysvetlit ze beriem tabletky pravidelne a nevynechavam ich ale aj tak nic mi nepomáha. napr. teraz pocitujem napatie v podbrusku a prezivam peklo svojej paranoje. aj ked si v hlave snazim povedat ze to moze byt priznak napr. vnutornej infekcie alebo som mohla prechladnut alebo mozem mat iny problem, ze beriem tabletky a od sexu som uz mala 2 menstruacie, nie mne samozrejme prve co pride na um je ze co ak som tehotna. a pri tom normalne som normalna s vynimkou svojej tehotenskej paranoje.
ach ja viem:( ... a i tak nie som kľudná, asi navštívim psychologa al.čo.
preboha ved tabletky sa uzivaju nato aby si nemusela pouzivat kondomy. ak beries tabletky pravidelne a muz sa cely do teba urobit nemas sancu ostat tehotna
áno,tabletky beriem poctivo ... proste sa bojím že by sa mohla stať nehoda
moja, tak na čo berieš antikoncepciu, keď i tak používaš kondóm.??? nemáš sa čoho báť, ak tabletky berieš poctivo