idem na dovolenku a niekedy okolo toho datumu by som mala dostat cyklus ale nemavam to presne,cize by som si dala iba tak preistotu,je to mozne ?
a mam 15
NORETHISTERON
aluska, ja sa pchám možno tam kde ma netreba, ale zásadne vždy až po tebe ;-))
som názoru, že slabších a neprávom osočovaných sa treba zastávať, preto som sa vtedy dotyčného/dotyčnej zastala...
levicaaaaa no vidis..ale to nie je tvoj problem pretoze to nebolo smerovane tebe..ale ty sa rada pchas aj tam kde nemusis
to je jedno...povedala som svoje..uz s tebou nebudem diskutovat..ked nevies nieco pochopit tvoj problem..ja ta aj nadalej budem co najviac ignorovat, mozes mi pisat co chces cau
nie zúfalá, ale zaťatá...
a možno by to chcelo pouvažovať prečo som ti vynadala... možno to bolo preto, lebo ty na tomto fóre nadávaš každému... to ako ty beztrestne môžeš a ostatní nie??? a neboj ešte tebe aby si niekto dovolil...to už je koniec sveta...
levicaaaaa neviem ci si nepamatas jak si mi raz vynadala, zacala si mi nadavat, proste si sa mi zhnusila..som alergicka na tvoje prispevky..to je vsetko..repsektuj to...
a inak nic o mne nevies takze nehovor ze som zatrpknuta a zufala...to urcite nie som, nemam z coho..ja som vo svojom zivote nadmieru spokojna...to co pisem na tomto fore, pisem, lebo niektori su tu jak keby sa zobudili zo zimneho spanku
ja som ho uzivala 2 krat...a v pohode.ved clovek ide len raz do roka na dovolenku k moru,a ked to pride tak si clovek nevybera.je to na predpis,berie sa 3 dni pred kramami a vedlajsie ucinky som nemala ziadne ani pocas uzivania ,ani po nich.tabletka sa berie 1 rano a jedna vecer a po skonceni ta ti kramy dostavia obvykle do 2 dni....
aluska, pre mňa je zase nepochopiteľné, že dáma, ktorá študuje vysokú školu je taká zatrpknutá a zaťatá a nemieni s niekym vychádzať len preto...lebo...vlastne prečo si voči mne taká zaujatá ???
levicaaaaa ja uz som ti povedala 100krat ze ja nechcem s tebou vychadzat...snazim sa nereagovat na tvoje prispevky a kedze som ta poziadala o to iste, tak to rob
na to ze chodis na vysku si nejaka nechapava
aluska, ja norethisteron nepotrebujem, momentálne si odďalujem menzes Yadinom, áno, norethisteron sa má dávať tri dni pred očakávaným menzesom, ale pochybujem, že niektorej mladej babe to chodí tak brutálne presne, že si to vie dať presne tie tri dni pred menzesom... dá si to pred tých ako menzes očakáva... veď to je logické...
zas ma neštvi prosím, už som normálne s tebou vychádzala, a zas sa tu rozohňuješ, som si ťa všimla aj v iných témach, exceluješ riande... :(
levicaaaaa norethisteron sa dava okrem ineho na oddielenie menzesu...a treba ho zacat brat tusim 3dni pred ocakavanym menyesom..a nie ze si niekto povie ze asi budem mat kramy sak si dam norethisteron...je to silny hormon ktory moze tiez naburat cyklus..ale sak davaj si ho jak chces, mne je jedno
aluska: ale norethisteron sa dáva práve pre istotu...