Mate aj vy tak pevne nervy, alebo uz to prehanam

Príspevok v téme: Mate aj vy tak pevne nervy, alebo uz to prehanam
Pevne nervy

Ahojte, vopred dakujem vsetkym ze rozumne rady. Moj problem spociva v tom, ze zijem s priatelkou cca 2 roky a za ten cas nas sexualny zivot isiel hodne dolu vodou. S cim som v podstate aj ratal nakolko ona nie je zrovna ninfomanka. Ale problem je v tom, ze ja to vazne potrebujem, asi ako kazdy zdravy muz. Uz dlhsiu dobu odolavam atakom zo strany roznych "dam", zatial uspesne. Len neviem ako dlho toto vydrzim, hlavne po tom, co som spoznal jednu uzasnu zenu. Nejde o city, len cislo o pudy.
Co by ste mi poradili? Mam sa trapit dalej, alebo si sem tam niekde uhnut a doma mat pohodu?

barbinka

pevne nervy: uhlie si nevšímaj, to takéto rady dáva v každej téme (hlavne ohľadom žien), kebyže si pozrieš. Zrejme nejaký ťažký komplex.

pevne nervy

Uhlie, tak tomu hovorim rada... len ma niekto este potom chut na sex so zenou po tridsiatke? Len srandujem:))
Uvidim akym smerom sa to bude dalej uberat, 3 roky su stale 3 roky, to uz chce mat dieta a to nie je zrovna afrodiziakum

uhlie

pevne nervy,

zeny dostavaju chut na sex obycajne az po 30-tke, ked na to dospeju. Moj nazor je, ze kludne mozes prefiknut tu druhu a priatelke to nejak rozumne vysvetlit. Ak to nepochopi, tak ta asi nema skutocne rada. Daj si ale pozor, aby ta druha neotehotnela, lebo potom ta zacne vydierat a musel by si sa so svojou priatelkou rozist.

pevne nervy

No a to prave nedokazem, nakolko tu terajsiu lubim. A ta uzasna je len pudova zalezitost.
No nic, uvidime co dalej, v kazdom pripade si myslim ze takto ma urcite strati.

pjosa

hmmm, veru, ak sa to nezlepsi, nie je dobre cakat, kedy sa to zlepsi. Problem nie je v tebe a uz to, ze sa citis trapne pri tom jej to povedat, ze po nej tuzis, uz naozaj nie je to prave orechove vo vztahu. Neradim ti neveru, ale najst odpoved od nej, preco je to tak ako je. Ved si mlady a aj ona, mali by ste si uzivat, a az potom ked budete na dochodku mozete hnit a sediet doma...

Pevne nervy

No to co sa ti stalo mi je luto. Som si vsak isty ze v tom to nebude.
Ja som skusal ozivovat vselijako. Ona sa nema ani moc k novym veciam. Nedajboze sex niekde v parku, tak to na mna posledne pozrela ako na totalne hovado s vyrazom ako pred tyckou ze neee, pozri radsej aky ma ten zamocek peknu vezicku.
A to pritom nie je nejaka neskusena ortodoxna veriaca, to ani nahodou.
Ja to vidim tak, ze ak sa to do leta nezlepsi (pricom sa budem snazit to dat do poriadku, lebo mi na nej velmi zalezi) pojdem od toho. To jednoducho nema vyznam, ja uz sa pri prejave ze sa mi paci, alebo ze mam na nu chut citim ako idiot. Za zvrusenie sa zacinam citit trapne.