Chcela by som poznať názor mužov a samozrejme aj žien na tento "môj" problém. Môj už manžel strašne túži po trojke s dvomi ženami. Je to proste jeho sen a argumentuje mi to tým, že každý chlap v kútiku duše o tomto sníva. Problém je ale samozrejme vo mne. Priznávam bez mučenia že tá predstava sa mi páči, ale nie s mojím mužom a inou ženou. Neviem či by som sa dokázala pozerať na to, ako sexuje druhú, aj keď by išlo vlastne len o sex. Ale zase na druhej strane, nikde nie je napísané že sa do tej druhej nemôže zaľúbiť, alebo žeby ostali v kontakte a tak. A ide aj o to, že ja som jeho prvá taká poriadna sexuálna skúsenosť a on si na sexe dosť veľmi zakladá. Proste stále by to robil, je mladší ako ja a ja mám mimo iného nejaké zdravotné problémy, ktoré niekedy bránia aby sme sa mohli spolu milovať. A do tretice, som samozrejme žiarlivá. Takže babo raď.
Môj chlap a ....
vsak zober neaku kamosku do trojky ale skaredu aby sa do nej nezamiloval
ahoj .na tvojom mieste s tym nesuhlasim rozbije to manzelstvo to znamena ze tuzi po druhej zene ale zaroven aj tebe..niekto tam pisal stvorku pacilo by sa mu kebyze ty seexujes s inym muzom?to isto nie..to si chce len nieco dokazat a tebe to isto neprospeje budes sa trapit kvoli tomu..
Mas pochybnosti ... v skutocnosti to teda nechces. Nenechaj sa do nicoho dotlacit.. ani neznym presviedcanim... mohlo by vas to stat vztah...
Veď práve to, že u manželov to je asi kus iné, akoby by sme len spolu chodili. Vtedy sa ale tak nejavil, teda si to nepamätám, žeby o tom hovoril.
Lory... ty si niečo také robila? Akože mám nejaké handričky, dokonca raz sme kúpili aj také putá ale nie klasické ale také že je tam suchý zips a ide to o stehná alebo len ruky zapnúť. To sme ale nepoužili vôbec.
Myslím ale že také prádlo by mu určite urobilo radosť, len aby mi potom nezadrel že aj tej druhej by to seklo. By som ho potom asi....
no hej, ved hovorim:)
Neviem ako vy..... som za nove veci v sexualnom zivote, ale ked ste uz manzelia, tak ta trojka mi uz nepripada az taka prijatelna. Pokial by ste boli len priatelia, tak fajn ulet ,ale obaval by som sa uz tych spominanych dovodov .....
och nezávidím..:-( som rada že momentálne takéto problémy neriešim.. držím pršteky aby si našla nejaké riešenie.. :-)
tak mu navrhni štvorku, keď je taký akčný:)) neviem...ja by som do trojky asi nešla...z rovnakých dôvodov ako ty...je tam veľké riziko, že sa ten vzťah pokazí práve kvôli tomu:( skúste radšej dačo iné...nejaké erotické pomôcky, alebo bondage alebo čo:D alebo sa preobleč za sestričku alebo policajtku, tvár sa že sa nepoznáte...:D
no to je pochopitelne normalne. ja som trojku tiez nikdy nemala so ziadnym frajerom. a vlastne je najlepsie ked su traja v takom vztahu ze dvaja z nich nie su partneri.