z každej strany sa valia tieto správy...
som z toho zúfala, som poverčívá a este viac, ked predošle predpovede tejto veštice, čo predpovedala vojnu v 2010 uz vysli...
neviem si predstavit svoj zivot.. tuzim mat dietatko, ale je dobre priviest ho na svet, kde ho čaka mozno vojna? ak nebudem mat babo teraz, podari sa mi to este niekedy?
o bože... najhoršie rano mam dnes.. :(
2010 chemická vojna - 3. svetova???
možno sa taký nájde aj tu na fóre :D
Zaujimave je to, ze kazdy koniec sveta sa dokaze predpovedat len 1-2 roky dopredu :)
Ale nikdy im to nevyjde :D:D:D:D
To je ako keby som povedal pocas cesty vlakom ze: "uz sme tam?","uz sme tam?","uz sme tam?","uz?","uz?","uz?" kazdych 5 sekund, tak je jasne ze raz to trafim :)
Neviem ake je ciel tych ludi co to hovoria, mozno len rozputat strach.. Ale neviem ktory clovek by chcel znicit svet.. i ked mozne je vsetko :D
ježiš, kľud...
sak aj mna minule napadlo ze ja chcem este vystudovat a mat rodinu!!! ale zas uz mi je to jedno sak zomret mozem hocikedy aj zajtra to neovplyvnim....
na to sa vyser... veď o dva roky 12. 12. 2012 bude aj tak koniec :D
každy sme nejaký..
niekto je povorčivý, niekto nie.. ja som.. či to už niekomu je na smiech, alebo nie...
uhlie.. nie som na tomto fore dlho, ale tvoje príspevky sa objavuju všade, preto ma ani tvoja reakcia neprekvapuje...
ale, ako som napisala vyššie, každy sme nejaky..
ale no.. ziadne stresy.. ved uz rok 2000 sa predpovedal ako koniec sveta.. a stale sme tu..
ja sa nad takymito predpovedami tak pousmejem akurat.. :)
a co sa ma stat, to sa stane..
uhlie - super prispevok :))
Používateľ
FISKA
pozor na tr cin sirenia poplasnej spravy ale kazdy ta ma za de.bi-la :))))
Fiska mna take spravy nerozhadzu cudujem sa ti ,ked sa budes takto plasuit akurat sa dostanes na psychiatriu. tak prestan