Počula som o liečbe rázovou vlnou /päta,chodidlo/. Má niekto skúsenosti? Je to preplácané zdravotnou poisťovňou?
Liečba rázovou vlnou
zbytocne vyhodene peniaze, a ked je zle stanovena diagnoza pacientovi je este horsie a vyhodi za to nehorazne peniaze.
Prosim vas chcem sa spytat na to ze minuly tyzden v pondelok som mal razovu vln. a teraz v pondelok myslite ze by mi mohol pichnut doktor Injekciu s obsahom kortikoidov? ci by to nevadilo... pretoze to koleno ma boli stale tak isto...
kto ma kontakt na niekoho kto pozna dobru cenu na liecbu razovymi vlnami pod 20 eur
Liečbu rázovou vlnou poisťovňa neprepláca. Ja som absolvoval liečenie na zápal achilovej šľachy, bolo to 5 sedení, za každé som zaplatil 50 € a výsledok je nulový - rovnaká bolesť aj po 5-tich mesiacoch.
Druhú liečbu som absolvoval u iného doktora na bolesť pravého ramena, tam som za jedno sedenie zaplatil 230 EUR ale bolesť pretrváva aj po 3 mesiacoch. Takže môj záver je veľmi negatívny a predpokladám, že ak by to malo efekt, tak by to poisťovne možno aj preplácali. Ja som na túto možnosť minul takmer 500 EUR a nepomohlo mi to ani v jednom prípade.
saco www.arthdent.sk
www.orix.sk
no ale s tou poisťovňou skusenosti nemám, tak neviem poradiť.
a co sa tym vlastne lieci?