Je to trapne?

ShaulaThalit

to by mal mať tvoj milovaný kondómy.
ale my sme sa napr. na občianke učili, že baba by mala nosiť vždy jeden pri sebe... aj keď logika mi nič nehovorí...

Baja22

určite to nieje trápne... ked som bola mladšia, tak som sa tiež bála že je to trapas. ale tak ked som s priatelom potrebovala, tak čo som mala robiť :P

achjo

Ja si myslim ze na tomto sa da len zasmiat, lebo je to vtipne a mne je skor vtipne ako trapne ked kupujem kondomy...nic na tom neni, je to uplne normalna vec....jeden krat som sa clekom pobavila ked chalan predomnou pri pokladni v jednom supermarkete kupoval 4baliky kondomov plus lubrigacny gel...ktomu 2flase jakehosi alkoholu....a nejaku kolu....hehe potom mi trklo ze ma byt kdesi akysi festival, tak si chalanisko asi robil zasoby :D vtedy mi to prislo trochu take vtipne, lebo setko to bral tam pri pokladni z regalu....heeeh ale tak co patri to k zivotu...
A radsej kupovat v 18tich kondomy,co je uplne normalne ako potom kupovat v 18tich plienky....skorej to je trapne ;)

Faith

počuj nechcem sa smiať ale tak smejem sa... ja s tým osobne nemám problémy..prvýkrát som kupovala kondómy v 15 (podotýkam nie pre seba) teraz mám 18 a môj priateľ má tiež 18 a nechce kupovať kondómy..:D:D ja nechápem prečo veď ich kupujú rôzny ľudia.. raz som sa pýtala známej čo robí v Tescu v pokladni a spýtala som sa jej koľko ľudí to tam kupuje a v akej vekovej kategórii.. a povedala že rôznej a denne niekoľkokrát.. je to normálna vec.. tak nechápem prečo sa z toho robí taká vec..keď ti to až tak vadí že napr ťa uvidí nejaká známa alebo čo nájdi si obchod niekde ďaleko od svojho domu..:D:D

nikusiq19

neviem preco je to hamba ja som ich kupovala stale a potom aj spolu s priatelom. lenze mne vadili tak som zacala brat anti