tehotenské testy

maminka66

ahoj, ja som si kúpila pepino test a potom aj ten rapiclear....a oba mi vyšli pozitívne, a bolo to správne a to som si robila test 3 dni pred očakávanou menštruáciou....

Nikoletta17

no a este k tomu testu pepino tak som pocula ze je vraj spolahlivy a je aj lacny.. len by som chcela vediet ake s nim mate skusenosti niekto ci vam niekedy zle ukazal ci ste/nieste tehotna..

Nikoletta17

jully - tak potom daj vediet :)ci ti vysiel rovnako ako ten predtym lebo ja som si robila tento a tak neviem ci je spolahlivy az tak vela o nom nepisu...

laloa556

ja osobne s ním nemám skúsenosť..
počula si niečo o ňom?

i keď si myslím, že tehotenský test ako tehot. test.. treba pre istotu odskúšať viacej..

jully

Nikoletta17 -včera som si robila test nejaký quick či čo a kúpila som si aj ten Pepino.Ten si spravím buď zajtra alebo štvrtok...lebo som v pochybnostiach :)

laloa556

.. a robila som si ho preto, aby ste pochopili :) lebo boli sviatky, silvester... a vtedy sa povätšine pije, tak aby mi to nebolo ľúto potom... a vtedy sa aj fajčí, tak aby som tým všetkým predišla.. za to by mi to nestálo, aby som mala potom výčitky...

suzenka

rapiclear som mala a mozem len potvrdit co uz bolo spomenute..mala som 2 ciarky a nebola som tehotna..jedna bola tmava a druha taka svetlunka ale bola tam

zatial najlepsi ako som mala bol za tusim 6 eur dva v takej ruzovej krabicke..je k tomu aj taka pipetka na nakvapkanie mocu na tehotensky test..

laloa556

pýtala som sa preto, lebo napr. konkrétne moja teta zistila až vo 4 mesiaci, že je tehotná, pritom mala dovtedy krámy, necitila tie klasické tehotenské "problémy".. a ja si niekedy tiez radšej prevenčne spravím, len som bola zvedavá.. :)

dík ;)