ktorý je podľa vás najlepší?:) najlepšie by bolo keby ste písali podľa vlastných skúseností keďže v dnešnej dobe je tých testov skutočne veľa a ja neviem ktorý z nich je ten naj aj keď 100%ný test asi neexistuje...
tehotenské testy
ahoj, ja som si kúpila pepino test a potom aj ten rapiclear....a oba mi vyšli pozitívne, a bolo to správne a to som si robila test 3 dni pred očakávanou menštruáciou....
no a este k tomu testu pepino tak som pocula ze je vraj spolahlivy a je aj lacny.. len by som chcela vediet ake s nim mate skusenosti niekto ci vam niekedy zle ukazal ci ste/nieste tehotna..
jully - tak potom daj vediet :)ci ti vysiel rovnako ako ten predtym lebo ja som si robila tento a tak neviem ci je spolahlivy az tak vela o nom nepisu...
Nikoletta17 -včera som si robila test nejaký quick či čo a kúpila som si aj ten Pepino.Ten si spravím buď zajtra alebo štvrtok...lebo som v pochybnostiach :)
Nikto nic?:(
Ahojte nemate niekto skusenosti s teh. testom Pepino Dipstrip??
rapiclear som mala a mozem len potvrdit co uz bolo spomenute..mala som 2 ciarky a nebola som tehotna..jedna bola tmava a druha taka svetlunka ale bola tam
zatial najlepsi ako som mala bol za tusim 6 eur dva v takej ruzovej krabicke..je k tomu aj taka pipetka na nakvapkanie mocu na tehotensky test..