Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

ORGAZMUS

Príspevok v téme: ORGAZMUS
neuspokojena

Ahojte.
Mam priatle...super si rozumieme po vsetkych strnkach.aj sex s nim je uzasny. len moj problem - uz zacinam mat pocit, ze nie je vsetko so mnou v poriadku...sex sa mi paci, mam ho rada. priatel ma dokaze velmi vzrusit, ale nemozem dosiahnut orgazmus...nijakym sposobom...netusim cim to moze byt..uvolnena som, uzivam si to a nic...a uz to chcem!!

xyxy

Myslím, že toto je správny postoj.Aj Miloš má zrejme pravdu, aby si sa za orgazmom príliš nehnala.Asi už hneď na začiatku sexu myslíš, či príde alebo nepríde. Tak veľa šťastia.

neuspokojena

neviem ci to chcem hnat hned k sexuologovi...
celkovo som so sexom spokojna...
tak preto pytam rady, chcela by som to skusit vyriesit zatial bez sexuologa...
aj ked, keby to uz fakt neslo, nerobilo by nam to problem...

xyxy

Podobný problém som tu s jednou mladou dámou rozoberal.Nakoniec sa rozhodla pre sexuológa.Čo Ty na to?Bolo by to pre Vás prijatelné?

neuspokojena

noo praveze nemala...predtym co som mala priatela bol sex cely o nicom, uz som si myslela ze som mimo, ale s tymto novym je sex super az na to, ze nie a nie to dokoncit :-((

neuspokojena

kratky cas styku to nie...vystresovana nie som vobec - antikoncepciu mam a verim jej a nema nas kto prichytit...

xyxy

Tento problém niektoré ženy majú . Príčin može byť viacero. Krátky čas styku,alebo psychický stres,napr. strach z tehotenstva, alebo že budete vyrušení,alebo sa moc pozoruješ.