Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

cakam babo ale...

Príspevok v téme: cakam babo ale...
sonicka3333

neviem ci je to spravna kategoria pre moj problem,ale skusim...
Chodila som s priatelom pol roka a boli sme trosku neopatrny a ja som nechcene a neplanovane otehotnela...asi 3 dni na to ako som sa to dozvedela som zistila ze ma priatel podviedol (nespravil to raz,aj ked trvdil ze vyslovene styk bol len raz ,no to uz ja nikdy nezistim a asi zistovat nechcem...nie je to vobec ospravedlnenie ale vraj to bolo alkoholicke a bez akehokolvek citu...).Pripustam ze v case ked to spravil sme mali malu krizu..A tak nastalo dllllhe dlllhe obdobie rozmyslania,ospravedlni,placu,slubov,....nakoniec som sa rozhodla ze si babo necham...a priATEL MA NEZAVISLE od toho poziadal o ruku...a ja som povedala ano...je to sice teraz tak ze rozhodla som sa tak by som si mala stat za svojim ale aj tak mam stale obavy ze to urobi znova ( a to uz by asi velmi bolelo vzhladom aj na babo..) a navyse ma nici predstava co vsetko robil s niekym inym...chcela by som pocut nezavisle nazory,pripadne skusenosti (prosim bez zbytocnych hlupych komentarov)inych...
A este by som bola velmi vdacna za nejaky kontakt na dobrueho psychologa,psychologicku v danej problematike v Ba... :)

milovna

hm,je to otazne,pretoze to zalezi od neho,aky bude mat pristup ktomu,ze uz ho bude cakat iny zivot a to,ze bude rodic...zalezi aj od toho ako to ty bude brat cele,ci mas dobru psychyku,hlavne taku,ze sa nebudes zamyslat na blbostami,kde je,s kym je...a navyse je mlady,ma len 20 rokov.vies ako sa vravi,chalani dospievaju neskor ako zeny.moze sa stat ulne hocico.nechcem ti povedat,ze to urobi znova,len pretoze je mlady a nevybureny,ale kludne aj to sa moze stat.ides do rizika.bud to risknes,a budete stastni,alebo sa sklames a urobi to viackrat.ako sa sprava?sprava sa ako pubertiak?musis mi ho opisat,nech si viem aspon nieco predstavit

sonicka3333

No byvat mame kde...svadbu zatial nechystame-teda ja zatial nechcem!A necakam nejake tazke zivotne rady len som chcla vediet nazor,ci je to dobre rozhodnutie alebbo nie..

milovna

no co ti na to napisat.napr.najprv sa opytam.mate kde byvat?mate peniaze na svadbu?a kedy by bola?dalej budem pokracovat