Kondomy?

vau

No podla mna su uplne normalne...balenie neposkodene....priatel je s nimi spokojny, zatial ziaden nepraskol...takze co si viacej priat :D

vau

No moje 50x durexy Performax uz lezia na poste, tak sa chystam po ne...my sme s durexkami spokojni este ani jeden sa neroztrhol...ale neodsudzujem ani primerosy...100ludi, 100chuti.....
A este jedna vec to ze je to vyrobene v Eu neznamena ze je to robene v Nemecku alebo neviem akych superkrajinach, kludne to mozu robit poliaci, a o nich je tiez zname ze su to smelinari....takze ja len tolko....
Tak pome na to :-)

lupienok77

choco-milka: vsade vo vsetkom je v dnesnej dobe chemia...ale mala som namysli antikoncepciu ale vnutromaternicove teliesko to je asi naj..ziadne lieky a zena ma 5rokov pokoj a vychutnava si naplno sex s partnerom :-)bez strachu ze otehotneje...

choco_milka

ved v pohode,ja len nechapem ludi ktori tak preferuju hlavne durexy:) asi nikdy neskusali spravit test ani len nafuknutim :)
dalsia super znacka je Ty&Ja(You Me), na krabicke je tiez logo Primeros. a su super lacne, v tescu ich maju po 50-70centov.. a s tymi sme tiez boli spokojni,ale priplatime si radsej za primeros,rozdiel je malicky ked kupujeme online

zuzummm

Ako som pisala, je to len moja osobna skusenost, nejdem o tom pisat vedecku studiu, ani nic dokazov.. tak naco tolke rozhorcenie :)

choco_milka

okrem toho je primeros najpredavanejsia znacka na Slovensku, a predava sa od roku 1909. Myslis, ze by sa predaval tak dobre, keby boli take ako pises?
Porozmyslaj.. a kuknite na youtube nejaky navod ako sa taky kondom vobec pouziva

choco_milka

musite ten kondom vediet aj pouzivat:)
primeros ma :
garancia kvality
vyrobene v EU

spevneny druh, ktory vydrzi 2x tolko
ak malo vlhnes,extra lubrikovany.

Urcite netreba hladat chybu tam kde nie je, ale vo vas, co ste spravili zle alebo ci ste nenatrafili na nejaky leziak.

Na kondomy z Ciny by som sa byt vami vobec nespoliehala. Su jednak strasne drahe(Durex) ,su zo smradlaveho latexu(ovonaj lubovolny Durex a potom Primeros), nic nevydrzia(okrem extra-safe) ...

atd
Nie je vzdy cena odrazom kvality :-)

zuzummm

zzaaalka, mozem povedat len z vlastnej skusenosti, kondom nam praskol 2x a vzdy to bol primeros.. na durex a pepino nemozem povedat krive slovo..

choco_milka

nam sa neroztrhal zatial ziaden primeros:)
to skor cinske durexy..

lupienok:bez chemickeho zasahu? Tak my povedz jeden...