Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ktore veci ste vypustili zo svojho jedalnicka?

zuzikkk

ja kofolu a všetky sladené malinovky, lebo je to nezdravé a telo vobec nepotrebuje také sladké nápoje a smäd mi to aj tak neuhasí.
a dalej z jedla nejem suché salámy, ale to som nikdy nemala rada, rôzne majonézové šaláty a biele pečivo, teda hlavne obyčajné biele rožky, lebo sú ako nejaká žuvačka a oveľa viac mi chutí celozrnný chlebík či pečivo.
a dalej vobec si nesolím zeleninu, ktorú si dávam ako prílohu alebo na chlebík, pretože je to zbytočné, ved tá zelenna má svoju chuť. Iba varenú solím alebo dusenú.
a vôbec už nejem sáčkové polievky, lebo je to len usušená a presolená zmes.
a ešte skoro vobec nepijem mlieko, max do kávy si trochu prilejem.

jajka001_

hlavne udeniny a salamy a sunku ale aj napr tie salaty co sa predavaju v lahodkach, velmi vynimocne si dam slaninku aj to len v jedle, vajcia tiez vynimocne, sladkosti som nikdy moc nejedla ani hamburgery a take veci, obmedzila som vyprazane jedla, hranolky, langose, pizzu na obcasne, snazim sa jest viac zeleniny a ovocia. lebo sa mi chce.
tento rok som si nedala ani majonezovy salat na vianoce. asi preto som vobec nepribrala.
sladkosti si vyberam ktore si dam. neznasam presladene, radsej nejake susienky.
sladke malinovky. kofolu som kedysi pila kazdy den. dam si len sem tam vineu.
maso si davam na striedacku z kazdeho. kedysi som prestala jest bravcove a hovadzie ale potom som uz mala plne zuby kuraciny :)

barbinka

ja som prestala jesť mäso, do úst nedám barvčové a hovädzie mäso, vo veľmi obmedzenom množstve zjem kuracie mäso a nepijem alkohol. Hlavne kvôli tomu, že mi to prestalo chutiť a ďalej myslím, že je to nezdravé.

ria5

bravcove, hovädzie mäso, knedlu, kolace - vsetko z kysnuteho cesta, tvrdy alkohol, maslo, med, olej (pri vareni pozivam len olivovy) a to len niekedy, sladkosti, vsetky vyrobky z bielej muky, biely cukor:)
dovody? - pre lepsie zdravie a stihlu liniu:)))