ahojte, idu mi vyberat horne zuby mudrosti, este mi nevyrastli, je to predbezne opatrenie, pretoze by nemali miesto a pokrivili by mi 12 rokov narovnavane zuby :) uz vam to robili? viete, aky je priebeh? vraj dostanem injekciu, narezu dasno a vyberu zub. Ako sa to hoji? Siju to? Dakujem za rady ! :)
Vyrezanie zubu mudrosti
mne pred 2 rokmi a mesiac,ale to je jedno.
ked sa sije dasno,nikdy to nemoze byt zahojene za tyzden.ale mas pravdu
mne vytrhli dva zuby naraz, každý na inej strane.
robili mi to minulé leto. Hojí sa to týždeň, nie mesiac.
a vyborne :) velmi si ma potesil/a :) ja sa bojim toho rezania, ci nebude vela krvi z toho, ma to byt hodinovy zakrok, zubar sa mi smial, ze ked uz tu budem, tak sa trochu pohrame:D spodne mam vyjdene, su velke, ale zmestia sa. Horne z rontgenu su o polovicu mensie a su tesne pred rastom.
ano,ale malo by sa to robit iba na jednej strane a po uplnom vylieceni,ked budes moct kusat aj tvrde veci tak 2.stranu
poznam pripad,ze v jeden den hore aj dole,a po zahojeni druha strana.móc to neboli,ovela,ovela,ovela menej ako ked trhaju vyjdene 8.zalezi samozrejme na type korenov.
waw, to je dost dlha doba, hlavne ked mi robia 1 zub a o tyzden druhy :( ale dakujem
sam si si na vsetko odpovedal/a
hoji sa to zhruba mesiac,je velmi dolezite nejest mliece vyrobky a vyplachovat si usta harmancekom,ale sackovym,sypany by ti ublizil