Chcem sa opytat nasla som na internete tuto sadu, nieco podobne mam aj doma. talkive.sk
Potrebovala by som odstranit chlpky nad hornou perou, ma s tym niekto skusenosti? Robil to niekto uz s takym niecim a ake boli vysledky? Dakujem za vase rady
Chlpky nad hornou perou - PREC!!
no ja som rozmyslala ze by som isla ku kozmeticke niekde na depilaciu, len sa trosku bojim ze to bude velmi boliet.. a potom ako zacnu dorastat, to bduem mat take tmave bodky? alebo ako? poradite mi? dakujem velmi pekne :)
ja som si to dala prvykrat odstraniť voskom u kozmeticky potom už ja a normalnymi na nohy čo su =) a nemala som to ani červene ked som si to robia sama =)predtym som si to odfarbovala a nič moc =( vyrastalo to rychlo lesklo sa to
Ahojky..som kozmeticka..pozrela som si tvoj prispevok..Ak to je sada na \\\"zastrihavanie chlpov\\\" urcite ti to neodporucam na hornu peru..pretoze cim sa chlp zastrihava tak radsie tmavsi a dlhsi ..a fuzikov by si sa potom nezbavila..Na hornu peru sluzia voskove pasiky,,ono sa to ma depilovat a nie strihat..Ak by si chcela voskove pasy kupis hockde v drogerii ,,alebo ak by si mala zaujem mozem ti poradit kde kupis stroj na prihrievanie vosku,vosk a depilacne pasiky..