Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Krcne mandle

Príspevok v téme: Krcne mandle
Patresssss

zdravim teraz som sa zobudil a mal som akosi plne hrdlo.. akoby hlienu... dýchať sa mi da aj pit..mozno aj jest ale citim v krku ze mam madnde raz v predu na jaziku a raz v zadu su vacsie ako inokedy.. moze to byt tym ze som bcera viec krat vonku behal z otcorenymi ustamio ale neviem.. je to v krku neprijemne.. mate s tym nejake skusenosti ako to dat do normalu pripadne nejake lieky atd..??? pytam sa vas na rady..ao radu momentalne neberem chod k lekarov..

dakujem

Patresssss

praveze len teraz ked som sa zobudil.. co su capy ak sa smiem spytat?.. mam ich take ddivne raz v predu na jazyku a raz v zadu h hrdle ked si ich tam strcim ,..citim ich stale ale hlavne ked prehltam..

zuzic

mas ich aj prirodzene velke alebo len teraz? ja ich mam velke a zbrazdene stale vlastne preto ma casto bolia..mas aj capy?

Patresssss

ano len ja ten hlien ani nemam... len mam velmi velke krcne mandle aj na dotyk ked si tam dam prst tak to citim .

zuzic

toto mavam pravidelne v zime velmi casto. plne hrdlo, hlieny, bolest zle sa mi je...pokial nemam horucku riesim to len normlane cajmi, vitaminmi, a snazim sa nechodit moc von, hrdlo v teple....