Silvester doma - katastrofa?

lost

mariija - tak stat ci sediet to je to iste :)

ide mi o to ze co moze byt az TAKE chutne aby ma to donutilo dokola pit :)

jedine co u mna zatial vyhrava je jablkova stava, alebo jeden este taky (znacku som zabudol, aj nazov) ale tiez nejaky "100%" jabkovy dzus z obchodov .. ale po 1l to uz zacina nudit :)
popripade granko s mliekom, ked som na to este nemal alergiu tak som nemal problem dat 1liter tiez.. ved vsetko sladke chutilo :)

ale stale neviem co by ma donutilo pit nieco, po com stratim nad sebou kontrolu, kedze mam rad ked mam nad sebou maximalnu kontrolu vzdy a vsade :) to by muselo byt proste take WOOOW chutne :D

.. sice suhlasim ze pozerat sa na opitych kamosov je sranda, ale viem ten cas investovat aj lepsie ako zabit celu noc/den na chate.

fenix1

mne je to jedno,len teraz si pisala,ze mas podobny vek a v tomto veku 5 rokov hore dole je velmi vela.
a bol som zvedavy,ci si dobre pamatam,ked si v nejakej teme pisala,ze mas alebo si mala dvoch

mariija

lost:
alkohol? pocit opitosti - good...
poviem kazdemu do oci co si mylsim ( niekedy aj co si nemylsim ae newa) a nemam pri tom vycitky ( aj tak si to ten clovek nebude asi pametat na druhy den)
a pit sa nemusi iba pri sedeni ( mosme pri tom aj stat)

a ajko:
ja mam tiez 16. a chcela som ist na chatu, ale nic z toho nieje. zlomila som si nohu tak musim sediet doma. kamarati su vcil uz v podnapitom stave a ja tu sedm a cumim na TV. minuly rok o tomo case som uz bola na chate a zabvala som sa. takze s tebou sucitim.

ShaulaThalit

fenix:
za prvé: som nepovedala svoj vek :)
za druhé: spávam sama
a za tretie: každý má iný zmysel pre humor :D

Denz

ivanka- mna nepoznas......deti som nikdy neudrel,ale co sa tyka fajcenia a pitia......maju to zakazane a ani to nechcu skusit.......
Staci dobra debata ohladom toho.......
a par krat som sledoval......nesklamali ma.