ahojte.
chcem sa len spytat, kolko z vas travi silvestra doma. Ja mam 16 rokov a musim sediet doma, pretze ma nikde nepustili. Potom to citim aj vonku ked som s kamosmi, ze oni moz byt dlhksie ako ja a tak. uz ma to doma nudi, neviem ako mam mame vysvetlit ze chcem ist na chatu. ao travite silvester vy?
Silvester doma - katastrofa?
ojka, aj ja som v tomto staromodna, ked to takto nazyvas. :-))
aj ja sa inak pripájam, aj tu vám všetkým prajem len to najlepšie a najzdravšie v novom roku...(:
shaula, neblazni, ak plačeš, už neplaš, mne je tiež stale do plaču, ale neviem to ani špecifikovať, že prečo . A to už celý den (; Hlávku hore...
ja travievam každý silvester doma s rodinou, a možno som staromodna, ale zanič by som nemenila, pre mna to je niečo super, taký večer. Aj na chatu ma volavali, aj von, aj neviem kde, ale no neviem, pre mna je prirodzenejšie byť v taku dobu doma v rodinnom kruhu (:
jajka?
vsetkym vela zdravia, vela lasky a vsetkeho prijemneho v novom roku.
shaula, si mlada, krasna, perspektivna, plna zivota, neblazni a nerev :-)) lubime ta.
skazaton?
aj ja som doma , aj minuli rok som bol aj predminuli :D ale nevadi mi , zvyk :) stahujem nove video creature ak niekdo chcete tak si stiahnite tiez aj ked neviem ci to je dobre www.megaupload.com
prezili sme bombardovanie :))maly sa hrozne teší