Nenávidim neporiadok

Príspevok v téme: Nenávidim neporiadok
willli

Všetci z našej rodiny sú bordélary, ale ja sa snažím udržať poriadok, najhoršie je keď ku nám príde rodina zo zahraničia, asi 2x do roka, na týždeň.
Všetci na všetko serú, nikdo si po sebe nič nevezme zo stola, bordel na linke, na PC stolíku, v kúpelni, na parapetách a vo všetkých izbách rozhádzane veci.

Hrozne zle to na mňa vplíva, na moju psychiku, nemám chuť vobec na nič, som unavený, podráždeny, vyčerpaný a ony ako také prasce sa zabávaju, berú to úplne v pohode.

willli

Ja niesom maniak, že všetko musí byť na chlp presne uložené, poznam aj takých.
Mne ja jedno, kde čo je, len nech ja poriadok.

ShaulaThalit

ozáj, a máš nejakú špeciálnu techniku ako sa skladajú napr. opraté ponožky? lebo ja ich väčšinou neukladám...

ojka

ja rada upratujem, u seba v izbe, alebo ked mam naladu, tak aj všade, ale aj mna vie rozčuliť, ked sestry alebo kto nechaju tanierok, pohár pri PC alebo v obývačke pred TV, alebo si jednoducho neupracu po sebe... ja viem byť na toto tiež niekedy dost háklivá (-:O ale zatial sme to všetci prežili :D

inak

Jaj to hej. U nas to uprace mama a znechucuje ma, ked vyhukuje, aby som to upratala ja, preto mi to brani upratat to. Vtedy fakt nevladzem nic urobit a len upadam do depresie. Keby to u nas nikdo neurobil, asi by som bola jak ty, neviem.