totalna nesustredenost - HELP

Príspevok v téme: totalna nesustredenost - HELP
natally

cawte. mam mensi problem. ked som vonku s chalanmi a babami tak s nimi haluziim setko je OK....:D ale akonahle pridem do skoly a zacen sa hodina, nedokazem sa sustredit na nic. nieje to o tom ze myslim na nieco ine, nemyslim na nic..jednoducho okno, zrau sa zbadam ze sa nesustredim a som taka ´zaspata´. Este sa aktivne venujem aj dievcenskej hadzanej a ani na treningoch a zapasoch sa nedokazem vobec sustredit. niektore momenty totalne prespim, nezbadam, ze mi niekto prihrava ani ked mi zakrici. Netusim cim to je, nezvykla som takto "spat" . Som ukecana ale v skole na zapasoch a na treningoch "spim". Uz si to vsimli aj treneri ucielia a kamoski a spoluhracky, vraj som staale ticho ze co mi je. ALE MNE NIC NIEJE...aspon myslim.
AKO SA MAM DONUTIT SUSTREDIT SA? pls HELP. inak..mam 16 rokof.:D diki

fgf

Ja mam este horsi problem, nedokazem sa ucit ani doma...zacnem cumiet do poznamok a po minute zacnem robit nieco ine, lebo sa nedokazem sustredit na citanie niecoho takeho nezazivneho...teraz mam na pozadi otvoreny Word z poznamkami na skusku a miesto toho, aby som sa ucil som 5h na internete. Necham to na zajtra(tak ako to robim uz 5 dni)