Chcem sa presťahovať do ružinova a tak si chcem niekedy pomeniť aj lekarov/ky. ORL, prekticky lekar, očna lekarka... Bola som si obzrieť Ružinovsku polikliniku a mam z toho nervy, lebo su tam tušim aj 3-4 vchody že blok A, B, C, D a v každom su nejaky lekari aj s tým istým zameranim ako v ptredchadzajucom vchode. Je to jedno kde sa tam pôjdem zahlasiť napr k zubarovi, alebo ORL...?
Nad jednym vchodom je napísane že a.s - takže tam budu asi iba sukromny lekari predpokladam, či nie? Ďakujem za rady
Poznate niekto Ružinovsku polikliniku?
aj ludia čo sem chodia občas pracuju, alebo študuju (; teda myslím.
som rudolf, však každý z nas tu byva niekedy ojedinele (: teda ako ktorý ...
aspon si ta budeme pamatat
tak sa nelúč, ved znie milo, originalne (: sa aj zaregistruj (: a nik ti ho neuchmatne...
Aj ja:). Nič v zlom, nedokážem sa s tým nickom rozlúčiť.
inac aj ja
sob rudolf, toto bude trošku od veci, ale ja som si doteraz myslela, že si muž (-:O
Ja mám tento rok už tretieho všeobecného lekára. Prečo nie? Nemienim nikde čakať, radšej si priplatím a mám to VIP. Btw, keď tak nad tým premýšľam...asi je to nespravodlivé voči ľuďom, ktorí si priplatiť nemôžu. Na druhej strane mám gynekológa (cmuq, skvelý chlapík - formát), ktorý si nevedie súkromnú ambulanciu, neberie si milión pacientiek pomimo a má (takmer) vždy čas.