Ako pripraviť telo na šok z vysadenia HAK?

Príspevok v téme: Ako pripraviť telo na šok z vysadenia HAK?
pixie

ahojte, chcela by som sa spýtať, ako by bolo možné pripraviť telo čo najlepšie na vysadenie hormonálnej antikoncepcie tak, aby sa minimalizovali možné nežiaduce účinky (zvýšné vypadávanie vlasov, zhoršenie stavu pleti, možná nadváha a podobne)?
nejaké výživové doplnky, enzymatická podpora organizmu alebo prírodné zdroje konkrétnych vitamínov??? ak áno prosím podrobnejšie.
ďakujem

datelinka

baribal, ja to ani necakam, vsak som jej neradila, len som na adresu pixie trochu zazartovala. a vies co, ani by som jej lepsie neporadila ako ty, baribal.

pixie

datelinka, ja som mala skôr na mysli minimalizáciu negatívnych prejavov, ktoré sa vo vyššej miere po vysadení zvyknú dostaviť... nasadenie ich zväčša totižto potlačí, takže tam nie je až taký dôvod na prípravu.

Baribal, ešte raz ďakujem :)

Baribal

regulácia pochodov org. prebieha na 3 úrovniach.
riadenie hormónmi je druhá v poradí, ale ovplivný aj tú prvú enzymatickú, lebo sa produkuje viac jedného enzýmu aby si neotehotnela..

telu pomôžeš vysporiadaním sa s týmto :
1. papaj viac vitamínov B9, B12, B6
2. prijímaj menej retinolu- to je v ovocí a v zelenine, ktorá má červenú a žltú farbu- aby si si znížila množstvo vit. A v krvičke
3.zvýš si dávkovanie magnézia a zinku v krvi, papaním

týmto sa ti pomaly upraví metabolizmus tukov a cukrov
a vyhýbaj sa antike na báze diethylstilbestrolu je silno teratogénny.

nemáš zač.

datelinka

a na nasadenie HAK si sa nejako pripravovala?ci si len tak sokovala organizmus? :-) ked prezil ten napor umelych hormonov, prezije aj ustup.