reuma a erekcia

ojka

to hej, tu sa dočítaš všeličo, a reuma je "blba vec".... si predstav, že existuje vyše 200 druhov reumatických ochorení, len treba to podchitiť včas, aby sa to dalo pozastaviť, alebo zmierniť... ach jaj

ojka

to hej, tu sa dočítaš všeličo, a reuma je "blba vec".... si predstav, že existuje vyše 200 druhov reumatických ochorení, len treba to podchitiť včas, aby sa to dalo pozastaviť, alebo zmierniť... ach jaj

pabluso1

co som sa dozvedel?neviem od ludi toho moc som sa nedozvedel-ale precital som si tu v clankoch-hlavne ohladne REUMATICKYCH PRIZNAKOV DOST VELA.Mnoo a ze reuma je vlastne VIRUSOVE ochorenie a nenapada len klby a ale cele spektrum cloveka

ojka

a dozvedel si sa niečo užitočne?dufam,že hej (; ja som tu našla tiež zaujímavé veci, človek sa tu aj pobaví, aj porozčuluje niekedy, aj dobre popíše (;

pabluso1

mnoo uz som si ta nasiel,ja vobec netusim jako to tu funguje-len som sem zabludil na tuto stranku ze sa tu nieco uzitocne dozviem

pabluso1

mnoo uz som si ta nasiel,ja vobec netusim jako to tu funguje-len som sem zabludil na tuto stranku ze sa tu nieco uzitocne dozviem

ojka

preto vravím, že to sa už neoplatí rozoberať (:
Nooo, vlastne hej, mám . Nik nie je dokonalý (;
Inak, keby si chcel hocikedy hodiť reč, alebo tak, tak väčšinou bývam tu www.zdravie.sk (;