panska moda

moda

no tiez niesom zastanca auparku ani mirage ale co uz teraz narobime...oki vyberiem sa zajtra na nakupy tak hadam sa cosi zadari

ojka

byť po mojom, tak tam ani ten aupark nestojí, len to tam špatí,... a ešte čo stavaju ten hrad Mirage nad Tescom, no kraaaaasa. Ešte skus teda v tom tescu na namesti kuknut to oblečenie, možno ťa Cherokee prekvapí...

ojka

byť po mojom, tak tam ani ten aupark nestojí, len to tam špatí,... a ešte čo stavaju ten hrad Mirage nad Tescom, no kraaaaasa. Ešte skus teda v tom tescu na namesti kuknut to oblečenie, možno ťa Cherokee prekvapí...

moda

hmm v dubni su asi tie iste znacky co v maxe len v mensom...takze ziadna vyhra...som zvedavy co prinesie ten aupark lebo ak to budu zas tie iste znacky len do tretice tak ta zilina nestoji fakt za nic :(

moda

tak z vymenovanych tu mame len new yorker a kenvelo, v ziline neviem o tom ze by teranova mala aj panske oddelenie :(

ojka

hm, ešte ma napadlo, v OC Duben nie su nejaké obchodíky s oblečením? neviem, nemám extra prehlad, nerada chodím po obchodoch.

moda

ten otto to je asi vsetko len na objednavaku ze? radsej mam ked si veci mozem poskusat lebo bohvie ako mi to sadne, ale vdaka za tip, prestudujem :)