uloha chlapa v domácnosti

zuzic

aj ja som technicky uplne mimo:)) raz som ale opravila kalkulacku doteraz som na to hrda:)) normalne som ju rozobrala nieco tam pomrvila a isla:) nokie nemam moc v laske ale jedine co na to mozem povedat je ze vyzera naozaj elegantne:)) viac sa nevyznam:))
no a s tym binghamom, zarob si citronadu bez cukru, sadni so zdvihni lavu ruku, a pri kazdom dusku opakuj bingham ukaz sa. povedz to sto krat a mozem sa s im rozpravat:DD ale kazdu minutu si musis odpit z citronady inak ti zmizne:)))

sisssa--

Nie ja neviem tak komunikovat ako ty musis ma to naucit.A mobil som si kupila nokiu N96 tak teraz sa ucim ho ovladat ,lebo ja som technicky antitalent.

zuzic

presne sissa:DD rano mi zacali:)) no nastastie mi nic neni:)) aky mobil si si kupila? nezanedbava ved ti hovorim my sa rozpravame telepaticky:)) ja sa naladim na jeho auru a rozpravame sa myslienkami:)))

sisssa--

Slanina ,jogurt a salonky ZUZIC to je aka konbinacia ,co mas mat svoje dni???A dnes ti nic nie je??No asi nic ked si behala po obchodoch.Mimochodom dnes som si aj ja kupila novy telefon ,musela som ja bez neho neviem existovat.A kde mas braska ja ti hovorim ze ta zanedbava nemyslis?????

zuzic

:D nie ja som sice isla spat o jedenastej ale nechcelo sa mi potom som o jednej dostala priserny hlad, vyzrala som salonky co este ostali na stromceku v izbe:D potom mi fakt siblo o polhodku a isla som do chladnicky na slaninu a jogurt som si este zobrala nasi uz davno spali:DD no zdravy zivotny styl:)))

sisssa--

Ty si spala az do obeda???A co si v noci robila no dufam ze spala.No a dobre si spravila ze si si kupila tricko ved ides v pondelok do skoly tak nech si kocka!

zuzic

waaaaaaaa tu som:)) som okolo obeda vstala a potom som isla do centra s kamaratkou, som si kupila take pekne tricko s dlhym rukavom pod vestu s goralkami take pekne sexi to vyzera:))) no a teraz som doma:) ty s tu?