dlho si kladiem otazku aka je uloha chlapa v domácnosi.... ak ma zena varit a starat sa o deti co potom robi chlap?
uloha chlapa v domácnosti
no asi sa ti to len zdaaa :))))
Ahoj Bingham nejako si smutnucky alebo sa mi to len zda hm??
ahoj sissa :))
Zuzic cauuuu uz som doma .Nevidela som ta v mlynoch a taaak som ta hladala!!!!!!
datelinka jasnee ze niee !!!....teba by som braval iba na lanyze :P
miska ja som uz velmi stary... :))
Bolo obdobie ked som pravidelne kazdy den vstavala o 6hod ale teraz spia tak do 7.30 az 8hod ale pre mna je to aj tak malo,ale co uz.
Zuzic ved limonada bublinkova !!!Nevies to musi binghama privabit jaj,jaj zabudas dite!Aj ja pojdem za chvilu von behneme do mlynov pozriet vypredaje no mozno ze sa aj stretneme ktovie!!!!!!
siska ako ty mozes mat taky uzasny talent ze vzdy sa ozves ked musim uz ist prec:D nie dneska uz nic nekonbinujem dnes mam taky hladovejsi den vobec som neni hladna:)) no velmi ale velmi sa "tesim":DD o dva tyzdne mam vysvedcko takze skacem od radosti:D
nenasla som ten recept, mozes mi to skopirovat? prosiiiiim:))
no uz musim ist idem s kamaratkou von, vies krasne pocasie treba vyuzit:DD no maj sa
Ahojte spachtosky teda okrem Misky ta si to od deticiek nemoze dovolit.Sestricka zuzicka co mi robkas dufam ze si zas nekonbinovala slaninu so slahackou,lebo tie tvoje chutky ,no neviem,neviem.Zajtra sa ti zacina skola a mne praca ,ja sa tesim ty nie mam pravdu???Ked hladate binghama ,zuzicka uz napisala ako ho najst dole nizsie je recept!!!!!!