dlho si kladiem otazku aka je uloha chlapa v domácnosi.... ak ma zena varit a starat sa o deti co potom robi chlap?
uloha chlapa v domácnosti
v minisukni?:DD hm zaujimave:)) kde mas rozum hm? chces byt chora? ja viem zvladnem tak alebo onak nejak uz len bude:DD aj horsie veci su pre mna je napriklad ist k doktorovi horsie jak tisic monitorov za sebou:DD potom to aj tak vyzera:)))
bingi zavidis?:DD no lebo to je vsetko o bodoch, ak by som mala tolko mala by som o 40 bodov naviac plus priemer povinne predmety to je spolu 140, to by som bola nad ciarou a nemala stresy ci ma vezmu ale to je zlozite su nove kriteria:DD zrusili prijimacky takze po monitore mam viac menej pokoj uz len udrzat si priemer:)
miska !!! :))...uz som to tu pisaaaaaaaal...jednoducho vo vsetkom....
Nehnevaj ma ved to je len pred-monitor a to zvladnes .A ja ako som sa mala ?Tiez jak blba som sa vybrala do prace v minisukni ,prisla som domov ako zamrznuty cencul.a teraz sa neviem zohriat
tak vidim ze si mala pekny dne zuzic :DDD...a preco 90....
a no mam dalsi zapis to je poprve:D potom mi na doucku vysiel monitor len na 75% co je hroza ja musim mat minimalne 90 a okrem toho som spravila strasny trapas...a tak blby den jednoducho:) ty si sa mala ako?
Ty a blba !!!Nehnevaj ma a co si vyviedla??
Bingham viem ako si to myslel,lepsia v com??
siska on sokuje cely zivot:DD
sisssssssssssssa:DD nie neviem:DD raz som nieco napiekla aj tak som z toho nic nezjedla takze ani neviem ake to bolo:DD dnes som zistila aka som blba vies aky je to dobry pocit?:))
HHMMM bingham si ma sokoval.......