dlho si kladiem otazku aka je uloha chlapa v domácnosi.... ak ma zena varit a starat sa o deti co potom robi chlap?
uloha chlapa v domácnosti
Ahoj zuzicka ....ucis sa ?
hej pockas...ale nie ze to prechodis:) a brat ide tiez zajtra do skoly ze?
ani nie ,pol dna prespim ale radsej by som niekde vonku bola ale to si este pockam.
jaj:( no tak to je blbe asi sa nudis ze?
Tento tyzden urcite ,v stredu by som mala ist na kontrolu ,ale urcite ma nevypise ,ved som ako matoha .
hej dobre:) tak mu drzim palce nech sa to vyriesi...a ty kolko este budes marodit?
Je bez cuchu a ma aj hlieny .O tyzden musi ist na tu magneticku rezonanciu...dobre som to napisala? A potom sa uvidi ze co dalej .Ale 2x do roka mu to stale vyberaju.
to hej...a on normalne dva razy za rok do narkozy? fuha neprijemne...a on je len bez cuchu alebo ma aj hlieny?
inak s tym cuchom ,moj otec ho nema uz od mlada,ale jemu sa vytvaraju stale polipy a chodi 2x do roka na opreciu ...tak ze viem ake to je neprijemne.
inac 10. marca ma aj moja kamaratka narodky a ja za ten svet neviem co jej kupit...
no ked som tam bola ja ciganov som nevidela, bola som tam vecer a cuch nemam takze mi to az tak neprekaza:)))