dlho si kladiem otazku aka je uloha chlapa v domácnosi.... ak ma zena varit a starat sa o deti co potom robi chlap?
uloha chlapa v domácnosti
dobre sa ti zda:) ale to je tak ze som spolocenska no len v spolocnosti kde poznam ludi. alebo ked som s kamaratkou no ked som sama citim sa blbo medzi ludmi. mam to nejak zafixovane:) v znamej spolocnosti bez problemu ale medzi cudzimi tinedzermi nie
No vidis ....mne sa nezda ze ty neoblubujes spolocnost ,to zase vymyslas ...zuzic nestvi ma .
jaj siska...to ani vysvetlovat nemusis oni nikdy nepochopia:)) a si dobre dievcatko aj ked si to nemyslis:) a nie nebola som na star presne preto. vsetci blbci tam isli a nemala som chut tam byt...aj tak neoblubujem az tak moc spolocnost....
ja ..som zle dievcatko a nech mne je aj tak dobre.Dnes som dlho spala ,prisla som domov az rano bol pruser .Ale az taka zla som zas nebola ...s nasou partickou sme sa trocha bavili a potom som isla kamoske a tam sme sa zobudili az o 10 -tej rano .Ale rodicom to nevysvetlim.Tak ze tak.A nebola si vcera v mlynoch pozriet super staristov .Brat bol a hned aj odisli odtial vraj to bolo plne ciganov....
ja relaxujem:) takze nic momentalne:) a tak mam taku naladu blbu...a ty si dnes ake dievcatko?
Ahoj co robis....a preco si dnes zle dievcatko?
to som este nepocula:) tu som:)
zuzicenka.........tu si?????
idem:)
pod kuknut napisem ti teda nieco pekne :))