dlho si kladiem otazku aka je uloha chlapa v domácnosi.... ak ma zena varit a starat sa o deti co potom robi chlap?
uloha chlapa v domácnosti
Praha je krasna a hlavne teraz vecer ...romantika vysita pre mna...ako sa mam je mi tu dobre ...a co noha boli?
sikulka:D dakuejm:) aj ja by som si rada pozrela prahu:) musi tam byt pekne ja som tam este nebola:) ale mala som dobry den...chybali dve ucitelky takze som nemusela trcat do pol stvrtej ale isla som po piatej hodine domov:) a v skole haluz az na to ze vsetci su chori tak dufam ze nieco zas nechytim...nie je zly telepatiou som to zistila:) a ma ta rad:) no ale som sa rozkecala a ty s atam mas ako?:)
Jaj ty moja sikulka ..dnes som len v hotely ale zajtra si obzriem Prahu ...teraz som sa suchla pod paplon a beham po nete ,ale chybala si my tak ze ta pozriem...dnes ako citam nemas moc dobry den ?A co v skole ? a brata ber z rezervou ,nie je zly len este nema rozum....
zuzka zdravi prahu:DD dufam ze sa tam mas dobre:) ja som sa mala dobre do vecera len som robila prezentaciu dve hodiny na zajtra do skoly uz som ju isla ulozit ked mi vyhodila ze program prestal pracovat a vsetko je fuc. mozem to zacat odznova robit este som sa zrubala na chodbe tak ma boli clenok jak divy..idem sa osprchovat lebo ma rachne asi:) napis mi nieco pekne hadam este pridem:)) zatial sa maj:)
Ahoj zuzic zdravim ta ze stoviezate Prahy....vidim ze tu bol bracho ved ja si to s nim vybavim ked pridem domov...je tu hrozna zima ,dnes mam chvilu cas potom uz cely tyzden praca ......ako sa mas???????
no maj sa...ak to nebude vadit sise mne nie
Tak dobre zuzic rad som si s tebou pokecal,nebude ti vadit ked este sem dobehnem?Teraz musim na trening caves
dobre bud dobry:) dobra otazka:D ano sportujem ale v lete v zime moc nie.
Lebo si skafrala zivot ,nie je mi to jedno a este si skafre.Ale musim priznat ked aj velmi tazko ze segra je velka kocka a ona to potvora vie.Dobre nechajme to tak uz budem dobry a ty co sportujes nieco?
si strasne hnusny. pozri je mi to jedno neni to moja vec a aj keby nechcelo by sa mi to tu rozoberat. preco si taky?