bolesti

jajka001_

no, počkaj co to spravi, ci ti bude lepsie, a si sam doma? urcite mas mobil zavolaj mame, pre istotu, aby vedela.

jajka001_

neprechladol si niekde? na obličky? ked hej tak to boli riadne a prejde to za par dni. zabal si krize do tepla. do deky napr.

sob rudolf

Mno, ja som toho názoru, že vážne veci sa po nete riešiť nedajú. A ak človek fakt umiera, nemá síl klásť si podmienky. Ach jaj, toto nikam nevedie.

boze

ale mna skor boli chrbat krize jako len mi to prechádza do predu.. to som mal aj tak pri srdci bolel chrbat zatlačil som a boelo ma pri srdci, ja len ccem vedieť co mam robiť aby mi to prestalo okrem 112

jajka001_

ak to myslis vazne tak by to mohol byt slepák. mozno zlčník ak si sa prejedal. zlcnikove zachvaty su dost bezne po vianociach.

sob rudolf

Mobilný internet asi nemáš, čo? Lebo na tvojom mieste, teda ak je to fakt také hrozné, trielim na pohotovosť. Alebo veď napíš čo tej bolesti predchádzalo, či si to už niekedy mal, alebo čosi také podobné, tvoj názor, čo by to tak mohlo byť a tak.

jajka001_

a čisla poznaš? ked hej vezmi telefon - a natukaj tam ze 112. taka teta ti to dvihne tak je povedz co ta trapi, ako sa volas a kde byvas.