Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

boli ma sija

sisssa--

Bodynka kasli na fenixa on sa vtom asi vyziva ked tu pise tie svoje blbosti.netreba si ho vsimat chudaka ved prestane.A ta bolest to moze byt aj stuhnute svvalstvo ja to teraz prave mam .Bolest ako slak trocha sa ponatahuj skus si to dat rozmasirovat.

bodynka

boli sviatky , pracujem .. Fakt neviem ist k lekarovy.
A je to forum o zdravi nie?
Ja fakt neviem na co pisem, asi som cakala nejaku zazracnu radu.. ale toto forum laka sem pisat.asi tak ako sa bezne bavime priatelmi o starostiach i radostiach...
Tak sa majte, a vse dobre do N.r.

fenix1

pokial frajer nie je maser,tak to je masaz ako za korunu piča
ibalgin zmiernuje priznaky,nevylieci problem
pises sem uz 5 dni,to by si aj peso zasla k tomu lekarovi,ale snad vies co robis,alebo co je pre teba dolezite

bodynka

masaz dostavam od priatela xixi.
Ano A UZ JE 1.1 A dnes som mala pocit ze nevstanem z postele.Bolest bola mensia ako vcera v noci ale hlava sa mi krutila,bolo mi nevolno. Po ibalgine som zas schopna fungovat.
Mala by som ist k lekarovy ale je vikend potom pracujem , lekara mam 50 km od bydliska. Pracovne si vobec nemozem dovolit byt PN.A co by mi s tym lekar mohol pomoct prepdise mi nejake lieky ,alebo da inekciu hmm?

jajuskaa

A co tak zacat chodit na masaz sije? Permanentku mozes dat sama sebe ako darcek na zaciatok noveho roka :) Jedna-dve masaze a ver, ze by to bolo hned lepsie.

bodynka

ja taky vankusik mam. Teda zacala som nanom spavat ale potom som si kupila taky velky vankus lebo na hentom sa mi dobre nespalo bol z peny. Teraz som ho zas vitiahla je to o kusok lepsie ale stale nie ok. A mne sa zda ze ten problem je z tej sije . No ja neviem. Raz som mala taky vankus ten zdravotny neviem cim bol plneny ale tak dobre som na nom spavala ze v zivote lepsie nie. A teraz ho nemam a vsetky co som kukala sa mi zdali nepohodlne.
Vcera som tiez cvicila cviky na prve stavce.

usiko

podla mna bude chyba vo vankusi na ktorom spis.....mala som take iste problemy, aj problem zaklonit hlavu dozadu, lebo to bolelo, o otacani ani nehovorim...a vyriesila som to takto:

1. kupila som si kvalitny vankus, teda nie z peria alebo nejakych guliciek, lebo do toho sa ti hlava zabori a v konecnom dosledku klesne az na plachtu pocas spania a tym padom v spanku ju mas naklonenu akoby nabok. kup si vankus, ktory zboka vypada ako dve vlny, medzi ktorymi je akoby diera..nieco ako toto:

matrace.wenashop.sk

...nehovorim, ze tento, ale ma mat taky tvar...kupis aj za 10 Eur v obchodoch, nemusis nejaky predrazeny......

2. zacala som rano cvicit, hned po rebudeni, cca 3 minuty, najprv hlavu dopredu dozadu, nabok, otacat, vsetko po 10 krat, porom ramena pocvicim, pas, nohy, brucho...fakt nie viac ano 3 minuty a mam sa skvele...a to som si predtym myslela, ze mi sija odpadne...

bodynka

No a od pondelka k ten bolesti pribudla dalsia. V noci som sa zbudila ze mam migrenu , bolel ma kazdy pohyb hlavy v zadu od krku. Vstala som ze si dam lieky, no ako som vstala migrenu som nemala aj bolest ulavila ale ako som lahla zas to bolelo. Druhu noc zasa o tretej rano som plakala lebo som uz nevladala lezat. Fakt ta bolest ako migrena.
Dnes v noci zas a boli ma to aj teraz .Uz ani necitim tak bolest sije ako tej hlavy vzadu .Som nevyspata a boli to.