Dobry den. Asi tyzden mavam stipave az svrbive palenie v mocovej rure ci posve, neviem presne. Pred dvoma tyzdnami mi to zacalo tak, ze ma to zastipalo az ku koncu mocenia a potom mala skoro furt pocit, ze potrebujem mocit. Zacala som brat brusinkove sumive tablety, urologicky a praslickovy caj. Mala som pocit, ze mi to uz prechadza, no zrejme nie, lebo vcera aj dnes to mam zas jaksi podrazdene. Bolia ma aj krize vlavo (predtym boleli cele krize), no to sa pridruzilo az neskor a mozno to s tym nesuvisi (neviem), ale s chrbticou, pretoze som to mavala aj predtym (som hypermobilna), kym som nemala tieto problemy. Asi pojdem zajtra ku gynekologicke, ak to neprejde. Myslite, ze to moze byt gynekologicky problem? Albeo skor urologicky? Lebo ja uz teraz ani enviem presne, kde ma to stipe a svrbi, no nutka ma to na castejsie mocenie. Pocas dna sa to zvykne akoby upokojit a opat to zacne. Ulavu nachadzam vtedy, ked sa tam dole sprchujem teplou vodou.
Dakujem za pripadne rady.
zapal mocovej rury?
to je tym ze sa ti tie bakterie rozsirili
Ano, rano uz pojdem. Momentalne uz nemam ani tak to stipanie po moceni ako skor to svrbenie skoro pocas celeho dna od mocovej rury az ku konecniku.
zapal mocovych ciest plus moze byt pridruzena aj mykoza...nutkanie na mocenie je takmer vzdy zapal mocovych ciest, treba ho liecit cim skor a taketo priznaky nezanedbavat...v hre su oblicky...
normalne chod k lekarovi pravdepodobne ti da BISEPTOL .. a o chvilu mas po tom..
Áno, len choď... a čo najskôr.
Dobre, dakujem. Pojdem najprv k obvodnej. Nechcela som ku nej hned ist aj preto, bo posledne mesiace som u nej skoro furt. Ale kaslat na to, sak od toho tam je.
Ja som sa práve vrátila z pohotovosti.
Akútny zápal močového mechúra - tento rok už druhý krát. Nemala som teplotu, len pálenie a štípanie pri močení, časté močenie, bolesť krížov a podbruška. Na pohotovosti mi vzali moč, otestovali a boli tam dva krížiky krvi a jeden krížik bielkovín. Dostala som biseptol.Radím ti, ak to máš týždeň, choď okamžite teraz! Nečakaj, lebo to môže prejsť do obličiek.
tato tema sa tu opakuje stale,staci citat
preboha ved chod k obvodnej..urobi ti tae iste testy ako urolog...vycuras sa do pohara, strci tam testovaci pasik a hned zisti ci mas zapal
naco urolog?
K urologovi nemozem ist bez odporucania obvodnej?