uz asi pol roka ma hnacky.na zachode ma to boli.som dva roky po porode a obcas mam krv na papieri.len trocha.pijem 3-4 litre vody denne.doktorka ma chcela poslat k doktorovi, ale dost ma postrasila.tak som nesla.ako si mam pomoct sama?doktorom moc neverim.mam z nich strach.v prorodnici ma nechali skoro umret.mate nejaku radu?
hnacka pol roka
-odkaz odstránený-
Seď doma ďalej na zadku a rozmýšľaj čo to môže byť. Od neškodných hemeroidov po rakovinu hrubého čreva a konečníka.
Nechaj sa vyšetriť u gastroenterologa. Vysaď to čo užívaš.Môže to byť ochorenie rôzne, Crovnova choroba, celiakia, to sa týka tenkého čreva, ale môže to byť choré zapálené hrubé črevo.nezahrávaj si já mám celiakiu absolvovala som gastrofibroskopiu asi 20 krát i1x kolonoskopiu. Dá sa to vydržať- nemáš tam ohrozený život neboj sa, urob tak čím skôr neodkladaj aby si nebanoval..a?!
to budu asi hemeroidy nie? pozri si priznaky. to je uz vazne, ked mas taketo stavy. ten herbalife by si mala vynechat. strava je velmi dolezita. vlaknina v prirodnej forme.
pre to ze to boli,zvyknu uspat
no neviem ci ma uspia...boli to?
ak chces tak ta uspia,a pichnu ti do konecnika hadicu a popozeraju cele crevo
tak ja ten herbik na chvilu prestanem jest.no neviem, ci to bude mat vplyv
a mozes opisat ako to vysetrenie prebieha?
ja nehovorim,ze to je z toho.je to chemicka sracka a to ze nic nie je partnerovi nie je argument
urcite by si mala ist na kolonoskopiu