prosim vas zazil zaviva uz toto niekto??? duch mi neda pokoj uz 2 mesiace skoro kazdu noc sa zobudim ze niekto pri mne sedi na posteli blondak , neviem sa ani pohnut , ani dychat neviem pri tom ... je to hrozny pocit ... muci ma stale ... neviem co mam robit som zufala dnes som sa dozvedela ze v byte kde zijeme 5 mesiacov uz odislo 8 rodin 3 usli .... vraj pred 30 rokmi tu bola vrazda moze to byt preto ??? tento byt je prerobeny !!! co uz mame urobit ??? prosim
mam strach velky
a zase dalsia vymyslena tema od tej Blaskovej... ach jaj, zajtra uz otvoria obchody, chod sa vyvencit...
mozno pomoze svatena voda....zavolaj knaza nech ti vysveti byt
nie nany, ublížiť Ti nechce, ono by si mala zistiť čo sa mu vlastne stalo- dá sa to aj nazvem to seansou a dať mu to, alebo potom sú rôzne ochrany...
lebo je to zapeklitá situácia, keď máš hypotéku, najskôr aj prácu a len tak odísť, nie je také ľahké ako sa môže zdať....
len , mne teraz.... ale vcera som hovorila s ex majitelom ktory nechcel o tom hovorit ale jemu sa tento isty zjavil viac krat a to iste aj rodine ktora tento byt mala pred nim ... vraj sa tu stala vrazda dobrych 30 rokov do zadu.... neviem vazne co robit , ani o ten vrazde nic neviem koho tu zabili
nikdy som takym veciam neverila.....po tom co u nas pred mnohymi rokmi dedo preklial bytovku,lebo mu neboli vyplatene peniaze za pole...postupne odchadzali na druhy svet muzi,okolo 50tky.uz ich zomrelo dokopy 20za tych par rokov.pre niekoho somarina pre mna nie.je zaujimave ze muzi po dosiahnuti 50tky ,umieraju,.na choroby,nahle umrtia,samovrazdy...
exorcista? ano ale tym lduom moc neverim mam pocit ze lepsie bude vypadnut ale mam na tento byt hypoteku, ale neda sa to to uz byt.... tento prizrak presne opisala aj byvala rodina ktora tu byvala , tento chlap sa mi zjavuje vsade hlavne vecer v zrkadle , neviem ci chce ulizit
////////////
hovorí Ti niečo slovíčko exorcista???
odist
navstivit psychiatra